Galli: Vrátím se v plné síle!

Tomáš Musil, 2. října 2008, 20:49 Google+

Gigi Galli se po děsivé nehodě při letošní Německé rally musel rozloučit s vidinou dobrého výsledku v letošní sezoně. Nicméně se fanoušci toho zkušeného Itala o jeho budoucnost ve WRC bát nemusí. Galli se chystá vrátit za volant, a když se mu to nepovede letos, tak příští rok.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally sweden

rally sweden | foto: Stobart Motorsport

Sdílejte článek

Psal se patnáctý srpen letošního roku a při páté RZ Německé rally Galli ve velké rychlosti ztratil kontrolu nad vozem a poslal auto přímo do stromu u trati.  Nakonec to s velkou dávkou štěstí odnesla jen zlomená levá noha. Nyní při Katalánské rally už je ale zpátky s týmem a opět sleduje dění ve světovém šampionátu.

“Je to pro mě teď trochu složité, protože zatím můžu chodit jen s berlemi. Ale určitě zde chci zůstat společně s týmem. Jezdím už dlouhou dobu a WRC je něco jako rodina. Chci dojít všechny pozdravit a říct jim, že se mnou musejí stále ještě počítat!”

“V kosti mám tři šrouby, které nohu drží pohromadě, díky tomu jsem se mohl už den po zákroku sám pohybovat. Ještě tak zhruba dva měsíce potrvá, než budu stoprocentně fit. Ale mívám hodiny s psychoterapeutem, tak že věřím, že to bude stejné jak předtím, jen budu o maličko těžší díky třem šroubům. Každého, i mě, samozřejmě hned napadne otázka, kdy se zase vrátíte. Týden po té operaci jsem byl velmi zděšený, ale vím, že takovéto věci se prostě stávají a za těch patnáct let, co jezdím, se mi něco takového stalo poprvé. Rally je ale část mého života a určitě chci jezdit dál. Všechno, co v životě děláte, je svým způsobem nebezpečné.“

“Pokud mě to zdraví dovolí, rád bych se vrátil na poslední letošní závod do Anglie, ale nechci nic uspěchat, protože sezona je stejně u konce. Spíš si ušetřím peníze od sponzorů, abych mohl příští sezonu odjet zase v plné síle!“
Vytisknout

Diskuze: Galli: Vrátím se v plné síle!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Béreš, Jozef

Šesťdesiatjeden posádok pre Košice

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud