Atkinson: Chceme bojovat o první příčku

iM2, 10. října 2008, 22:07 Google+

Všichni tři jezdci Subaru si dnešní den opravdu užívali. Jejich těsné souboje s konkurencí byl vynikající pozvánkou ke sledování dalších dvou soutěžních dnů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Solberg, Petter - Mills, Philip

Solberg, Petter - Mills, Philip | foto: Subaru WRT

Sdílejte článek

Petter Solberg
Jsem šťastný z výsledku, který jsme zaznamenali na dnešní poslední zkoušce. V servisu jsme udělali pár změn. Ty neměly takový účinek, jaký jsme předpokládali, takže jsme ztratili dvě pozice. Jenomže potom jsme udělali další změny na přejezdu mezi erzetami a byli jsme zpět v boji. Auto bylo lepší a lepší. Na zkouškách s hladkým povrchem, jako byla dnešní první ranní, jsme ztráceli. Na těch, kde byl povrch drsnější, jsme byli mnohem víc konkurenceschopní. Přes noc opět uděláme nějaké změny a uvidíme, jak se bude vůz zítra chovat.

Chris Atkinson
Dnes jsme sváděli velmi těsný souboj s Petterem a Jari-Mattim. Vzhledem k tomu, že máme stejné auto, jako má Petter, který zde již v minulosti vyhrál, tak si nemohu stěžovat. Myslím, že náš set-up byl v pořádku a my jsme zaznamenali několik dobrých časů. Ovšem poslední zkouška nám nevyšla podle představ. Ztratili jsme nějaký čas na konci zkoušky, prostě se něco změnilo. Podařilo se nám během dne posunout až na čtvrté místo, ale na konci jsme měli problémy a spadli zpět na šesté. Je dobré, že jsme schopni bojovat o čtvrté místo, ale my chceme první.

Brice Tirabassi
Pro mě to byl těžký den, ale jsme pořád devátí. Dnes jsem neměli dobré pocity, i když místní cesty znám velmi dobře, během dne jsem na to nemohl tlačit tak, jak bych chtěl. Trošku jsem riskoval, abych byl rychlý. V servisu uděláme nějaké změny, abychom mohli zítra jet lépe.
Vytisknout

Diskuze: Atkinson: Chceme bojovat o první příčku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Loga

Loeb v čele, Hirvonen druhý

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud