Známá písnička - Loeb a ti další...

Tomáš Musil, 11. října 2008, 21:35 Google+

RALLY KORSIKA - OHLASY JEZDCŮ PO II. ETAPĚ: V top 3 se nic nemění. Loeb je první a stále diktuje tempo. Hirvonen má téměř jistou druhou příčku a ani u Duvala nic nenasvědčuje tomu, že by měl o své místo přijít. Co prohlásili samotní jezdci?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Loga

Loga | foto: www.rallyedefrance.com

Sdílejte článek

Sebastien Loeb
"Snažil jsem se jet stejným tempem jako včera a nakonec se ukázalo, že je to ta nejlepší cesta, jak zůstat naplno koncentrovaný. Plně důvěřuji našemu autu, tak že si můžu dovolit jet rychle, ale zároveň nijak riskantně. Jsem rád, že vše máme ve svých rukách a nemusíme se nikam hnát. Nesmíme ale zapomenout, že zdejší vítězství nás zase posune blíže zisku obou titulů, tak že náš zítřejší cíl je jasný. "

Mikko Hirvonen
"Věřil jsem, že když nás ráno nepotkají žádné problémy, tak se dokážeme před Francoisem udržet, což se nakonec i povedlo. Odpoledne už podle mě ani jeden z nás nejel na 110%, ale stále nic není jistého, tak že zítra pojedu naplno. Druhé místo je důležité pro udržení alespoň teoretické naděje na zisk titulu. Musím uznat, že na Sebastiena nestačím, tak že bych měl být s druhým místem spokojen."

Franocis Duval
"Chci pro Ford získat co nejvíce bodů a zároveň pomoci Mikkovi. Druhé místo je pro něj důležité, tak že nebudu riskovat a pojedu v klidu. Očekával jsem však, že ráno budeme mí trochu navrch, ale on potvrdil, že je letos velmi rychlý. Třetí místo je pro mě dobré."

Jari-Matti Latvala
"Dneska to bylo pro nás skvělý den, přestože jsme nezměnili styl, tak jsme stále byli rychlí. Na odpoledne jsme si raději vzali dvě rezervy, protože hodně jezdců potkal defekt, ale ani větší hmotnost nás nezpomalila. Po servisu jsem pak nemohl uvěřit, jak moc jsme byli rychlí. Prostě jedu tak, jak jsem se naučil minulý týden ve Španělsku a díky tomu jsme na čtvrtém místě."

Chris Atkinson

"Ráno jsme jeli hodně nadoraz a drželi se jak Jari-Mattiho, tak i Pettera. Bohužel nás ale postihl defekt. Nyní máme před sebou i za sebou téměř dvě minuty odstup. Na těchto tratích se musí jet pořád naplno, ale náš cíl je získat body a využít případné zaváhání ostatních."
Vytisknout

Diskuze: Známá písnička - Loeb a ti další...

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Loga

Loeb Fordům znovu naděloval

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud