Sordo: Je na čase zatopit soupeřům

Tomáš Musil, 25. října 2008, 23:53 Google+

Dani Sordo už hodil za hlavu neúspěch na Korsice a plně se připravuje na Japonsko, kde by rád využil zlepšení na šotolině a nových podmínek, které dávají všem stejné šance.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally sweden

rally sweden | foto: Citroën Sport

Sdílejte článek

Pokud zapátráte v paměti a budete hledat poslední závod, kdy letos Sordo nedojel do cíle na bodech, možná narazíte na Mexickou rally, což byl letošní teprve třetí závod. Od té doby trvala série devíti závodů dokončených na bodech. Na Korsice ale přišla chyba již ve třetí RZ a bylo po nadějích. Přesto není třeba truchlit, v pořadí jezdců si tento Španěl bezpečně hlídá třetí místo. Před Japonskou rally je tedy dobře naladěn.

"Už jsme to hodili za hlavu. Na Korsice jsem udělal chybu a není důvod proč se tím dále zabývat. Raději se soustředím na to, co nás čeká. V Japonsku jsem jel pouze dvakrát a proti přesunu do Saporra nic nemám, i když neočekávám, že to bude o něco lehčí. Každopádně hlavní roli budou hrát pneumatiky a rozpis. Pokud bude mokro, pak není třeba se obávat, bude-li však sucho, máme se možná čeho obávat. Tím, že se mění trať, jsou podmínky pro všechny stejné, navíc jsem se na šotolině zlepšil, tak že je potřeba ostatním jezdcům přitopit a zkusit je porazit. Nebude to lehké, ale zkusím najít rychlé a zároveň bezpečné tempo. Pokud uspějeme, zajistíme tím další body do poháru týmů a pomůžeme Citroenu k zisku titulu, což by byl velký úspěch,"
řekl Dani Sordo. 
Vytisknout

Diskuze: Sordo: Je na čase zatopit soupeřům

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Solberg, Henning

Munchi's jde do boje proti Suzuki

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud