Subaru opět partnerem pražského rallysprintu

Martin Hájek, 14. listopadu 2008, 17:19 Google+

SUBARU ČR i letos podporuje tradiční závodnické loučení se sezónou a je jedním z hlavních partnerů již 14. ročníku pražského prestižního sportovního podniku, jehož organizátoři připravili na letošek několik atraktivních překvapení.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Štajf, Vojtěch

Štajf, Vojtěch | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Společnost Subaru ČR i letos prodloužila smlouvu o partnerství akce, která je přichystána na pátek a sobotu 5. a 6.12.2008, kdy Pražský Rallysprint u Strahovského stadionu startuje. „Nechceme jen zůstat stranou společenského, sportovního a „soutěžáckého“ života v naší republice, během roku buď sami pořádáme, nebo se účastníme zajímavých akcí, kde se snažíme přátelům či sympatizantům značky Subaru ukázat, že nám dění nejen okolo automobilismu není cizí. Přispíváme například na akce s handicapovanými spoluobčany, nebo jako v tomto případě, aktivně se zapojujeme do přípravy eventu, který se v Praze těší velkému zájmu z řad sportovních fanoušků. Chceme jim tak dokázat, že nám jde ne pouze o prodejní čárky, ale také i o to, abychom společně s organizátory především pobavili fanoušky motosportu a pomohli k dalšímu úspěšnému ročníku.“, říká ke spolupráci Petr Neuman, ředitel společnosti. „Navíc se velmi těším na změny, které letošní ročník přinese – speciálka uvnitř stadionu Evžena Rosického, to bude takové malé setkání mistrů, opravdu lahůdka.“

I s další změnou má Subaru ČR hodně společného. Poprvé v historii tohoto soutěžení, jeden z diváků, který si zakoupí vstupenku na rally v pražských ulicích, bude mít možnost vyhrát vůz Subaru Impreza 2.0R Sport.

Prezentace Subaru jako partnera závodu pak bude pokračovat přes předvedení modelové řady  v roli předjezdeckých vozů, přes prezentaci modelů a nabídku teplého občerstvení v servisní zóně a mnoho dalšího. Na startu pak nebudou samozřejmě chybět ani jezdci týmu Subaru ČR Štajf a Vacek. Vojtěchu Štajfovi pak jindy věrného navigátora pro tuto šou vystřídá zajímavá osobnost, pro kterou jízda v závodním voze bude dalším splněným snem - oblíbený herec Petr Čtvrtníček, který o servisních přestávkách uspořádá svoji autogramiádu.

Chcete-li zjistit víc, vidět Subaru v akci, ale také mít možnost vyhrát Imprezu, přijďte se s námi podívat na pražský Strahov!

Subaru Impreza pro výherce !!!


- Subrau ČR -
Vytisknout

Diskuze: Subaru opět partnerem pražského rallysprintu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Loeb, Sébastien

Loeb zkusil kokpit F1

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud