Přijďte v sobotu do Zlína podpořit dobrou věc s jezdci rally

Jiří Hejtmánek, 8. února 2019, 08:28 Google+

Již zítra odstartuje do druhé dekády akce, kterou benefiční hokejové utkání jezdců rally - XI. RI Okna Rally Ice Tour 2019 - bezesporu je.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Ice Tour

Rally Ice Tour | foto: Archiv pořadatele

Sdílejte článek

V sobotu 9. února 2019 od šestnácté hodiny na zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně opět po roce zkříží hokejky piloti a spolujezdci soutěžních vozů. Hlavně pro to, aby udělali radost vybraným hendikepovaným osobám. „Na utkání se už moc těšíme, neboť parta kluků z rally opět udělá radost lidem, kteří neměli, co se týče zdravotního stavu, tolik štěstí jako my,“ hlásí z tábora pořadatelů hlavní organizátor Vladimír Barvík. ,,Je super, že námi založená tradice benefičních utkání se přehoupne do druhé desítky odehraných ročníků a částka podpory neustále roste. Všichni, kteří nás podporují z řad hráčů, nebo reklamních partnerů, si jistě zaslouží obrovské poděkování," vzkazuje na dálku hlavní organizátor.

Kromě samotného hokejového zápasu čeká na diváky bohatý doprovodný program a mimo jiné také možnost aktivně se zapojit do podpory hendikepované Nikoly Hlavinkové ze Zlína. Nikolce, mimo výtěžku z dražby, která probíhala v týdnu před samotnou Rally Ice Tour, mohou diváci pomoci i přímo na stadionu. ,,Pokud se rozhodnete zavítat 9. února od 16 hodin na zimní stadion Luďka Čajky ve Zlíně na XI. RI Okna Rally Ice tour 2019, tak i tam budou k dispozici mé další velkoformátové fotografie z domácích soutěží rally. Můžete si je zakoupit za cenu, kterou si určíte sami. Celý výtěžek z prodeje pak přidáme k výtěžku dražby na rehabilitace Nikolky," přiblížil možnost aktivního zapojení se k dobré věci fotograf Jan Dušek. Přichystáno bude přes 60 fotografií ve formátu 50x70 cm (bez rámu).

A na jaký program se můžete těšit? Kromě samotného hokejového zápasu si můžete užít například pocity závodníka na rallyovém trenažeru, soutěže na ledě či autogramiády. Fandy hokeje potěší autogramiáda vybraných hráčů PSG Berani Zlín, a na rallyové fandy čeká autogramiáda legend domácí soutěžní scény. ,,Získat podpisy a poslechnout si i zajímavé historky ze zákulisí z dřívějších dob rally, můžete z úst Ladislava Křečka, Juliuse Gála, Josefa Petáka či Karla Jirátka," přiblížil jeden z bodů doprovodného programu Vladimír Barvík. Tyto legendy doplní u autogramiády i Roman Kresta a Miroslav Jakeš.

„A pokud byste se chtěli třeba svézt se Silvestrem Mikuláštíkem ve voze WRC, můžete si u vstupu zakoupit za symbolických deset korun slosovatelný program. Součástí programu je lístek do tomboly, do které věnoval Silva svezení jako hlavní cenu,“ láká fandy rally na zajímavou cenu tomboly Barvík. Dalšími cenami pak budou například celoroční předplatné časopisu Rally, nebo poukazy na jízdu na E-motokárách ve Zlíně.

Přijďte tedy v sobotu 9. února od 16. hodin společně s jezdci rally podpořit dobrou věc, nebo třeba svými hlasivkami podpořit právě jejich snažení v disciplíně, která není pro ně až tak tradiční.

Program XI. RI Okna Rally Ice Tour 2019 si můžete stáhnout v elektronické podobě zde:

https://drive.google.com/file/d/1Jwltm_d2bSZxufxP6LDtgaZ1fjsTJNAr/view?usp=sharing 

Vytisknout

Diskuze: Přijďte v sobotu do Zlína podpořit dobrou věc s jezdci rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Rally Ice Tour

Aukce na podporu hendikepované Nikoly Hlavinkové směřuje do finále!!!

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud