Oficiální program valašky přichází na prodejní místa!

Josef Janoušek, 24. března 2009, 11:30 Google+

Organizátor Cetelem Valašská rally 2009 AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vydal oficiální program soutěže, který v těchto dnech přichází na prodejní místa v okolí Valašskomeziříčska, Vsetínska a Zlínska. Přiznivci rallysportu v něm naleznou na celkem 68 stranách všechny základní informace o letošním XXVIII. ročníku populární valašky včetně seznamu přihlášených posádek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tlusťák, Antonín - Škaloud, Jan

Tlusťák, Antonín - Škaloud, Jan | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Uvnitř programu jsou celkové mapy jednotlivých etap, mapy rychlostních zkoušek, časový harmonogram, popis a fota diváckých míst. Pořadatelé připravili celkem 28 diváckých míst s podrobným popisem na jednotlivých rychlostních zkouškách s názvem Vysoká, Santov, Trúba, Odry, Špičky a Juřinka. Záštitu nad letošním úvodním podnikem Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2009 převzali Ing. Mirek Topolánek, premiér vlády České republiky, Ing. Miloslav Vlček, předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, MVDr. Stanislav Mišák, hejtman Zlínského kraje, Ing. Jaroslav Palas, hejtman Moravskoslezského kraje a Ing. Martin Tesařík, hejtman Olomouckého kraje. Proslovy těchto představitelů společně se starostou hostitelského města Valašské Meziříčí Jiřím Částečkou si přečtete v úvodní části programu. Nechybí ani slovo ředitele rally Miroslava Hošáka a fota hlavních činovníků rally. Vedle základního ustanovení rally, časového plánu a důležitých míst nechybí ani podrobné informace o doprovodném programu, bezpečnosti rally a označení vozidel.

Příznivci rally v programu naleznou i řadu zajímavých článků, a to obsáhlý materiál o úspěšné premiéře tovární fabie S2000 v Monte Carlu, podrobnosti o startu týmu Škoda Motorsport na Valašsku, představení ruského jezdce Jevgenije Novikova, plány trojnásobného šampiona českého šampionátu a vítěze valašky Romana Kresty na letošní sezonu nebo průběh loňského ročníku Valašské rally. Nechybí ani vyhodnocení loňské fotosoutěže či pozvánka na letošní ročník Barum Czech Rally Zlín, která se opět pojede ve druhé polovině srpna jako součást prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) a Mistrovství Evropy jezdců v rally (ERC). Pro sběratele plakátů je uprostřed poster vozu Škoda Fabia Super 2000 z Rallye Monte Carlo posádky Jan Kopecký, Petr Starý z továrního týmu ŠKODA Motorsport. Uprostřed programu je k dispozici seznam přihlášených posádek, který čítá celkem 77 soutěžících ze šesti států. Autorem většiny snímků uvnitř programu je známý fotoreportér agentury ZLIN PRESS a serveru ewrc.cz Petr Sagner.

Podrobný seznam prodejních míst oficiálního programu Cetelem Valašská rally 2009 najdete na oficiální internetové adrese soutěže www.valasskarally.com Cena programu, na jehož titulní stránce je snímek soutěžního speciálu Citroën C2 Super 1600 zádveřického jezdce Antonína Tlusťáka, je 60,- Kč. 


Ve Valašském Meziříčí 21. března 2009                                   Roman ORDELT
                                                                                                   tiskový mluvčí
                                                                                            Cetelem Valašská rally

Vytisknout

Diskuze: Oficiální program valašky přichází na prodejní místa!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Citroën

Citroën: S2000 do ledna nepostavíme!

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud