Dobré zprávy z Hustopečí – jedeme s diváky

Tomáš Plachý, 11. června 2021, 19:11 Google+

AGROTEC PETRONAS rally v Hustopečích je díky svým specifickým úsekům s nezpevněným povrchem oblíbeným cílem fanoušků rallysportu. Proto právě oni netrpělivě čekají, jak to s jejich návštěvou „rally mezi vinicemi“ bude. A v tomto směru máme pozitivní zprávy, naše soutěž se ve dnech 18. – 19. června 2021 pojede s diváky!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Hustopeče (CZE)

Rally Hustopeče (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Pořadatel v rámci 16. AGROTEC PETRONAS rally umožní vstup do servisní zóny v termínu 18. 6. 2021 (od 15 hod.) -  19. 6. (do 18. hod.) při respektování a dodržení níže uvedených podmínek:

Ve stejný okamžik může být přítomno v servisní zóně současně maximálně 1000 diváků. Po celou dobu pohybu v areálu servisního centra mají diváci povinnost používat ochranný prostředek dýchacích cest a dodržovat minimální 2 m vzdálenost. Divák bude ochoten podrobit se na vyzvání pořadatele bezkontaktnímu měření teploty – podmínkou účasti je tělesná teplota nižší než 37°C. V areálu servisní zóny je zakázána konzumace jídla a nápojů.

Vstup divákům do servisní zóny bude umožněn jen s označením REGISTRAČNÍ PÁSKOU, která je nepřenosná. Tu divák obdrží v REGISTRAČNÍM DIVÁCKÉM CENTRU, které bude řádně označeno a umístěno v blízkosti servisní zóny. Jeho provozní doba je 18. 6. 2021 v čase 15:00 – 20:00 a 19. 6. 2021 v čase 8:00 – 15:00 hodin.

PODMÍNKY pro přidělení registrační pásky se zásadně neliší od současných zvyklostí. Divák vyplní své jméno a příjmení, doloží absolvování testu RT-PCR (nejdéle před 7 dny) a POC testu (před 72 hodinami) na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem nebo má k dispozici národní certifikát o očkování.

Dalšími možnostmi je doklad o prodělané nemoci (neuplynulo více než 180 dní) a poslední možností je podstoupení preventivního antigenního testu na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem na místě. Toto testování zajistí organizátor.

Ostatní místa v rámci automobilové soutěže nejsou pořadatelem organizována. Přítomnost diváků v okolí tratě 16. AGROTEC PETRONAS rally je na jejich vlastní osobní odpovědnost, včetně respektování a dodržování aktuálních hygienicko-protiepidemických opatření vydaných Ministerstvem zdravotnictví České republiky. 

Oficiální start AGROTEC PETRONAS rally proběhne v Hustopečích v pátek 18. června krátce po 17. hodině. Sobotní program začne krátce před desátou hodinou, první vozy lze očekávat v cíli závodu po 17. hodině.

Servisní zázemí je umístěno do nového  areálu společnosti MOSS logistics, na Bratislavské ulici v Hustopečích. Tato společnost je dlouholetým partnerem a podporovatelem naší rally.

Více informací k soutěži bude postupně zveřejněno na oficiální stránce www.agrotecrally.cz, řada novinek bude dostupná i na facebookovém profilu Agrotec rally Hustopeče.

Vytisknout

Diskuze: Dobré zprávy z Hustopečí – jedeme s diváky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Erik Cais s Jindřiškou Žákovou v roli ambasadorů barumky

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud