BOHEMKU MŮŽETE SLEDOVAT LIVE KLIDNĚ I Z OBÝVÁKU

Jan Koudelka, 4. července 2021, 19:58 Google+

Začátkem roku nebylo vůbec jasné, v jakém formátu se budou smět konat automobilové soutěže. Úvod sezóny proběhl za přísných hygienických opatření a bez diváků. Ani pořadatelé letní Rally Bohemia si nemohli být jistí vývojem situace, a proto se připravovali i na horší variantu. S myšlenkou přiblížit „Bohemku“ co nejaktuálněji v online prostředí, vznikla webová stránka Rally Bohemia LIVE, která zprostředkuje maximum informací všem fanouškům, kteří se přímo na samotnou soutěž nedostanou, přestože už nakonec mohou.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Bohemia (CZE)

Rally Bohemia (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Rally Bohemia LIVE bude obsahovat v přehledném uspořádání výsledky z jednotlivých erzet, mezičasy a stručné zprávy k danému testu. To je však pouze krátký výčet informací, které mohou fanoušci živě sledovat. „Dlouho jsme toto live prostředí připravovali, a přestože už mohou fanoušci na Bohemku přijet osobně, rozhodli jsme se tuto webovou stránku spustit, protože i diváci na rychlostních zkouškách můžou sledovat veškeré informace přímo u trati. Kromě zmíněných výsledků a mezičasů bude po celou dobu soutěže vysílat Rádio Rally Bohemia a od středy do neděle také živé televizní vysílání MAXLIVE Rally Bohemia, kterým bude provázet Lukáš Strouhal, náš nejlepší moderátor. Všechny informace budou zveřejněny na jedné obrazovce, takže bez zdlouhavého proklikávání můžete sledovat jednu konkrétní erzetu s živými mezičasy a výsledky, live rozhovor ze stopky a krátké zprávy z průběhu této rychlostní zkoušky,“ popisuje stručně Petr Pavlát a pokračuje: „Hned vedle uvidíte live onboard z Fabie R5 Filipa Mareše a přenos z webové kamery u vjezdu do servisní zóny. Své dojmy a postřehy pak můžete sdílet s ostatními prostřednictvím chatu. Každý uživatel si navíc sám zvolí, co bude chtít sledovat v hlavním okně, a které informace mu poběží pouze v náhledových oknech. Stejně tak si může určit, kterou erzetu si pustí. Stránka bude obsahovat také další důležité informace jako harmonogram, startovní listinu nebo mapu s místy měření mezičasů. Závěrem ještě dodávám, že pro letošní rok spouštíme tuto stránku jako zkušební verzi, protože většina z výše uvedených věcí se nedá vyzkoušet mimo závod. Pokud něco nebude fungovat stoprocentně, přihlédněte prosím k tomuto důvodu, předem se omlouváme. Také proto bude letošní Rally Bohemia LIVE pro všechny zdarma.“

Rally Bohemia 2021 je nadcházejícím podnikem našeho domácího šampionátu v rally. Nenechte si ujít páteční show ve Škoda Rally Aréně v Sosnové a navštivte také Škoda Park v Mladé Boleslavi před radnicí. Vzhledem ke 120. výročí továrního týmu Škoda Motorsport bude určitě velmi zajímavý.

Pokud nemůžete z jakéhokoliv důvodu navštívit Rally Bohemia, webová stránka Rally Bohemia LIVE vám to alespoň částečně vynahradí.

Sledujte nás na: www.rallybohemia.cz

@rallybohemia / @ecoEnergyRallyBohemia / #rallybohemia

 

Vytisknout

Diskuze: BOHEMKU MŮŽETE SLEDOVAT LIVE KLIDNĚ I Z OBÝVÁKU

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Rally Kopná (CZE)

Martin Černý – Aneta Kiliánová: „Rally je pro nás zábava.“

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud