Barumka: Vyhlášena je opět oblíbená fotosoutěž!

Roman Ordelt, 15. srpna 2022, 13:47 Google+

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti 51. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2022 opět tradiční fotosoutěž.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

PODMÍNKY SOUTĚŽE: Fotosoutěž je vypsána ve společné kategorii pro profesionální fotoreportéry i fotoamatéry. Každý z autorů se může soutěže zúčastnit v jedné vypsané kategorii – digitální fotografie. Přijímány budou jen snímky ve formátu JPG, každý autor může zaslat maximálně pět fotografií v každé kategorii.

PRAVIDLA PRO KATEGORII – DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE: Každý autor může poslat pouze 5 digitálních fotografií, maximální rozlišení jedné fotografie: 1600 * 1200, maximální velikost jedné fotografie: 2 MB, povolený formát digitální fotografie: JPEG. Přesné instrukce (+ formulář na přihlášení do soutěže a odeslání fotek) najdete na internetové adrese www.CzechRally.com/fotosoutez 

CENY: V hodnocené kategorii budou uděleny tři ceny v podobě finanční hotovosti (1 500 – 1 000 – 500 Kč), dále věcné a propagační ceny s motoristickou tematikou. Podle úrovně soutěžních příspěvků mohou být uděleny dvě stejné ceny, případně některá cena nemusí být udělena.

Uzávěrka soutěže: 25. září 2022

Příspěvky zaslané do soutěže budou hodnoceny odbornou porotou. Výsledky soutěže a oceněné práce budou zveřejněny v oficiálním programu 52. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2023 a na internetových serverech. Zaslané fotografie se stávají majetkem vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo je volně použít v rámci vyhodnocení Barum Czech Rally Zlín 2022 a při přípravě příštího ročníku.

Další informace naleznete na www.czechrally.com a nezapomeňte barumku sledovat také na sociálních sítích, oficiálních profilech facebooku, instagramu a twitteru.

Vytisknout

Diskuze: Barumka: Vyhlášena je opět oblíbená fotosoutěž!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Rally Vyškov (CZE)

Rally Vyškov přijímá přihlášky

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud