Valoušek s Peugeotem od Kronosu!

iAdam, 18. března 2011, 20:55 Google+

FOTO: Po velmi náhlém rozchodu týmu Delimax a Škody motorsport to vypadalo, že má domácí úřadující mistr Pavel Valoušek po sezóně. Náhrada se však na poslední chvíli našla a to plnohodnotná.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Valoušek, Pavel

Valoušek, Pavel | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

To, o čem jsme vás před pár dny informovali, se stalo skutečností. Firma Delimax se nakonec dohodla s českým zástupcem Peugeotu na vzniku Peugeot Delimax Total Teamu, ve kterém bude letos Pavel Valoušek obhajovat domácí soutěžácký titul. Vozem bude Peugeot 207 S2000 model pro rok 2011, který by měl být evolučně shodný s továrními vozy. Servis bude zajišťoval renomovaný tým Kronos, známý nasazováním vozů Peugeot a dříve Citroen s přímou tovární podporou. Se Sebem Loebem dokonce v roce 2006 oslavili titul mitrů světa.

Jsem rád, že Peugeot s Delimaxem nám věří a dali nám k dispozici zbraň kalibru Peugeot 207 S2000 a to v nejnovější specifikaci Peugeot Sport. Věřím, že naše pokračování v českém šampionátu a navíc s takovým autem, potěší i fanoušky a ještě více zvýší atraktivitu celého mistrovství. Peugeot 207 už jsem měl možnost řídit před třemi lety na Barum Rally a nadchla mě jeho ovladatelnost. Pokud budeme i na trati rychlí tak, jak rychle se narodil náš tým, můžeme vážně myslet na obhajobu titulu, i když konkurence je letos velmi silná,“ uvádí v tiskové zprávě Pavel Valoušek jun.

Náhrada je to tedy plnohodnotná, se kterou může Valoušek reálně přemýšlet o obhajobě titulu. S týmem absolvuje kompletní Mezinárodní mistrovství ČR, které startuje již příští týden ve Valašském Meziříčí. Do cesty by se mu měli postavit především Roman Kresta, který v soukromé stáji pojede se Škodou Fabia S2000, a Václav Pech, zůstávající věrný svému Mitsubishi. Pořadím by mohl na vybraných soutěžích míchat i Jan Kopecký s továrním mladoboleslavským vozem. Naopak chybět bude Jaromír Tarabus, který se vrací ke svému Puntu S2000 a pojede předvším ve sprintech.

 

Zdroj: Peugeot ČR

Vytisknout

Diskuze: Valoušek s Peugeotem od Kronosu!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Pech, Václav - Uhel, Petr

Statistika podle seznamu přihlášených posádek

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud