Speed Racing Team na Kopné v plné sestavě

Ondřej Krajča, 6. května 2012, 20:27 Google+

Již pouze pár dní zbývá do startu jedné z nejproslulejších soutěží v ČR. Tou je Rallysprint Kopná, která se v letošním roce pojede již po dvacáté. Na posádky je připraveno celkem osm těžkých rychlostních zkoušek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally vsetín

rally vsetín | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Na startu této soutěže nebude chybět ani takřka domácí Speed Racing Team, jenž vyrazí na trať v plné sestavě. Pro celý tým to bude teprve druhý letošní start v sezóně.

Hlavní postavou týmu je Radim Kryštof, který se na startu soutěže objeví znovu s osvědčenou Škodou Fabia ve třídě 7. Radim má za sebou start na Vrchovině, kde zažil několik horkých chvilek až ho nakonec na šestém testu zastavil motor. Ještě před odstoupením se dvojice Kryštof – Kolařík držela na druhém místě ve své třídě.

 

Druhou Fabii a rovněž ve třídě 7 bude po tratích Kopné pilotovat otrokovický pilot Tomáš Blažek, který se vrací na tratě rychlostních zkoušek po téměř půl roční pauze. Pro Tomáše to bude vůbec první start na Kopné a k tomuto těžkému startu se rovněž přidává i nový spolujezdec.

Speed Racing Team taktéž reprezentuje ryze dámská posádka Pavlína Tydlačková a Pavla Fričová. Pavlínu čeká již třetí letošní start a druhý za volantem Felicie, se kterou ještě v loňském roce brázdil tratě rychlostních zkoušek Radim Kryštof. Hned při svém letošním prvním startu s Felicíi na Vrchovině vybojovala Pavlína s Pavlou třetí místo ve třídě 7. S druhou týmovou Felicíi, ale v rámci Poháru ČR, odstartuje do soutěže Viktor Pernica s Vladimírem Pernicou. Tato dvojice dokázala při svém prvním letošním startu na Rally Vrchovina vybojovat 18. místo v poháru a ve třídě SA1 jim patřilo sedmé místo.

Vytisknout

Diskuze: Speed Racing Team na Kopné v plné sestavě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Solberg, Petter	- Patterson, Chris

Solberg: Jsem dobrá nabídka

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud