Oficiální program Valašské rally v prodeji!

Roman Ordelt, 2. dubna 2014, 20:11 Google+

Pořadatel Valašské rally AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín vydal při příležitosti letošního třiatřicátého ročníku této populární soutěže čtyřicetistránkový oficiální program, který si zakoupíte na čerpacích stanicích pohonných hmot ve Valašském Meziříčí a v okolí rally.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally valašská

rally valašská | foto: Tomáš Brázdil, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Letošní valaška se uskuteční v termínu 4. – 5. dubna a otevírá sedmidílný seriál Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally 2014, dále se započítává do Mistrovství České republiky v rally historických automobilů a vsetínský pořadatel vypsal rovněž Pohár pořadatele.

Záštitu nad letošním ročníkem valašky převzali Jan Hamáček - předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, MVDr. Stanislav Mišák – hejtman Zlínského kraje a Mgr. Petr Kořenek – poslanec Parlamentu České republiky. Proslovy a zdravice těchto představitelů si přečtete v úvodu tištěného programu. Nechybí ani časový program rally, důležitá místa, složení organizačního výboru, delegovaní činovníci, ředitelství rally a označení vozidel. Bezpečnosti při sledování rally je věnována celá strana. Pořadatelé důrazně žádají diváky, aby uposlechli všech pokynů a dbali na bezpečnost při sledování rally. Svým bezproblémovým chováním podél tratí rychlostních zkoušek přispějete k úspěšnému i hladkému průběhu samotného rallysprintu.

Fanoušek rallysportu najde v oficiálním programu nejen základní fakta o rally, ale především časový harmonogram, přehledné mapy rychlostních zkoušek s názvy Hukvaldy, Puntík a Přehrada, podrobný popis tří úseků rychlostních zkoušek a vytipovaná divácká místa včetně snímků z ptačí perspektivity.

V programu si dále přečtete ohlédnutí za loňským ročníkem v článku s názvem Vyhrál Martin Vlček na fabii WRC, regulaci diváků na rychlostních zkouškách a obsáhlý materiál o úspěšné kariéře automobilového soutěžního jezdce a motokáristy Jiřího Sedláře, která byla ukončena tragickou nehodou před pětadvacety lety. Právě letošní ročník valašky se jede jako Memoriál Jiřího Sedláře, pořadatelé plánují v sobotu 5. dubna pietní akt u pomníku této rallyové legendy. V programu, který zakoupíte za padesát korun, najdete i vložený seznam přihlášených posádek, který čítá celkem 117 soutěžících z pěti evropských států. Letošní ročník Valašské rally slibuje hodnotný motoristický podnik a kvalitní divácký zážitek.



Prodejní místa oficiálního programu Valašské rally 2014
ČS PHM SHELL Valašské Meziříčí
ČS PHM BENZINA „u skláren“ Valašské Meziříčí
ČS PHM LIMITOO Bystřička
ČS PHM Autoservis Vsetín – Bobrky
ČS PHM BENZINA Vsetín – Ohrada
ČS PMH BENZINA Slušovice
ČS PHM AGIP Zlín – Prštné
ČS PHM LXM Nový Jičín (u nájezdu na rychlostní komunikaci R48 /E462/ ve směru na Frýdek–Místek a Ostravu)
ČS PHM AB Oil Příbor (na Místecké ulici před křižovatkou na Hukvaldy)
ČS PHM ÖMV Kopřivnice

 
Vytisknout

Diskuze: Oficiální program Valašské rally v prodeji!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

rally valašská

Loňský ročník Valašské rally vyhrál Martin Vlček na fabii WRC

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud