Krumlov klepe na dveře - kdo se přihlásil

Tomáš Urban, 17. května 2015, 23:34 Google+

43. ročník Rally Český Krumlov je už za týden a tak je potřeba zmínit, které posádky uvidíme na trati.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally český krumlov

rally český krumlov | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Velkým tahákem bude konfrontace nové Fabie R5 v rukách Jana Kopeckého s Mini S2000 Václava Pecha. Doufejme, že to bude až do cíle soutěže. 

Roman Odložilík změnil značku a bude startovat se svou Fiestou R5. Přihlášen je host z Finska Ari Laivola s Peugeotem S2000. Fabie S2000 budou pilotovat Jelínek, Černý, Valoušek a Vlček. Navázat na krátký ale velmi přesvědčivý výkon na Šumavě, bude chtít Jan Dohnal s Focusem WRC. Citren DS3 R5 Miroslav Jakeš. Nechybí ani Karel Trněný s Fabií WRC a Věroslav Cvrček s Octavií WRC.

 

Špička produkčních vozů také nechybí s LAncery Votava, velmi rychlý Martin Březík, Josef Semerád, Růžička a Pešl, Lapdavský, Vavřík, Nešetřil. Se Subaru R4 pojede německý host Manuel Kössler, ale ve třídě 2 protože se jedná o vůz R4. Mno a se Subaru ve třídě tři pojedou Szeja, Kopáček, Firla.

Ve dvoukolkách pojede místo Michala Horáka, zraněného na Valašské rally, Emil Triner. Se stejnými vozy pojedou Dunovský, Pospíšilík a Zpěvák. Špička dvoukolek bude kompletní ve složení Bisaha, Rujbr, Smékal, Lunga. 

Nechybí ani dieselová Fabie Pavla Urbana a obě Porsche GT3 Nešpora a Macka. Bohužel na strtu neuvidíme Miroslava Janotu, který měl na Podbrdské rally havárii s Porsche GT3 a zle jej pochroumal.

Pole historických vozidel čítá 32 posádek. Nejrychlejším vozem by mohlo být Porsche 911 Petráska a mno a o dalším případném pořadí si netroufám tipovat, Uvidíte celou plejádu Škodovek -  130 LR ( Šubrt) 130 L Štolfa, Favority Fazekaše, Kopelenta, Tejkala, Kovandu, Terše. Krásný Ford Martina Sopůcha a další vozy BMW, Mercedes, LAncia, Trabant a další. 

 

 

 

Rally startuje na okruhu na výstavišti v Českých Budějovicích v pátek 22. května v 1600. Předtím od 1200 je ve stejném místě Shakedown.

Vytisknout

Diskuze: Krumlov klepe na dveře - kdo se přihlásil

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Trojan, Jiří - Trojanová, Eva

Jiří Trojan se vrací na Krumlov s exPetákovým Renaultem Clio R3

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud