Filip Mareš se těší mezi vinice

Radka Matthey, 14. června 2017, 14:45 Google+

Pomyslným mezníkem TrueCam MČR v rally 2017 bude už o nadcházejícím víkendu Agrotec Rally Hustopeče a ani na startu této soutěže nebude chybět posádka hájící barvy Autoklub Peugeot Rally Talent. Filip Mareš s Honzou Hlouškem se na jih Moravy přesouvají posilněni vítězstvím z posledního podniku MČR v Českém Krumlově a rádi by na tento výsledek navázali i při čtvrtém podniku českého mistrovství v okolí Hustopečí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Český Krumlov (CZE)

Rally Český Krumlov (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Semčický pilot Peugeotu 208 R2 ale zůstává nohama na zemi a je si vědom toho, že ani tentokrát na ně nečeká snadný úkol. „Od našeho posledního startu uběhl již téměř měsíc a tak se nemůžeme dočkat, až budeme znovu v „závodním režimu“. Jihomoravská soutěž patří navíc k mým oblíbeným. Jak už ale bývá ve dvoukolkách zvykem, sejde se znovu velmi kvalitní konkurence, tentokrát navíc posilněná o účastníky slovenského mistrovství. Očekávám tedy další velmi tvrdé souboje o každou vteřinu,“ říká Filip před startem a prozrazuje také ambice, se kterými do Hustopečí odjíždí: „V průběžném pořadí dvoukolek, třídy 6 i Peugeot Total Rally Cupu nám patří druhá příčka a na čelo nám stále pár bodů chybí. Rádi bychom tedy navázali na úspěch z Krumlova a naší bodovou ztrátu co nejvíce eliminovali,“ vzhlíží odhodlaně směrem k víkendu jezdec Autoklub Peugeot Rally Talentu.

Čekání na další díl TrueCam MČR v rally si Filip s Honzou zkrátili účastí na stále populárnější automobilové slavnosti Legendy, která se tradičně konala v pražských Bohnicích. V prostorách stánku Autoklubu ČR, ale i v rámci exhibičních jízd, se posádka prezentovala jako součást ACCR Czech Teamu české reprezentace a početný zástup návštěvníků si mohl prohlédnout také jejich Peugeot 208 R2 připravený týmem Gekon racing. Společně s dalšími 206 osobami rozšířili Filip s Honzou také registr potenciálních dárců kostní dřeně v rámci projektu „Jedu na dřeň“.

XIII. Agrotec Rally startuje v pátek podvečer v blízkosti Dukelského náměstí v Hustopečích a pro všechny účastníky je v první etapě připravena velká porce soutěžních kilometrů zahalených do tmy. Celkem na jezdce čeká 12 RZ o celkové délce 150 kilometrů a první vůz je v cíli závodu očekáván v sobotu krátce po 16. hodině. Autoklub Peugeot Rally Talent zve všechny své fanoušky nejen k tratím RZ, ale i do servisního zázemí, kde pro Vás budou připravené nové podpisové karty naší posádky.

Děkujeme partnerům týmu Autoklub Peugeot Rally Talent, kterými jsou Peugeot ČR, Total ČR, Gekon racing s.r.o., AP Freight, Pirelli, Faster magazine, Garáž.cz, MK-Racing – Performance & Motorsport, eWRC.cz.

Vytisknout

Diskuze: Filip Mareš se těší mezi vinice

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Časopis

Právě vychází magazín Rally 5/2017

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud