Westhoek Ypres Rally: Duval oficiálně s Fabií S2000

Josef Janoušek, 12. května 2009, 18:40 Google+

Francois Duval pojede s Fabií S2000 Ypres Rally. Tato informace byla oficiálně potvrzena a belgičan se 18 června objeví na startu domácí soutěže s novou zbraní.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Škoda

Škoda | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Sdílejte článek

Za přispění osobních sponzorů a belgického Importéra Škody usedne za volant Škody Fabia S2000 týmu René Georges Rallysport. Na horké sedadlo spolujezdce se posadí zkušený Denis Giraudet. "Jsme velice rádi, že se tomu stane ve spojení s René Georges rallysport, týmem,  který dostane auto přímo od továrny," řekl ředitel Škoda Import Didier Willems.

"Především bychom chtěli poděkovat všem našim partnerům, bez kterých by tento náš projekt byl nerealizovatelný. Jsme také rádi, že se nám podařilo spojit s takovým talentem, jakým bezesporu Francois Duval je. Máme s tímto jezdcem skvělé zkušenosti z roku 2006, kdy jsme společně vyhráli Condroz Rally se Škodou Fabia WRC. Mým největším přáním je, aby kombinace Duval + Škoda zústali v Belgii neporaženi," doplnil Didier Willems.

Sám Duval je velmi rád, že se mu naskytla taková příležitost. "Děkuji importérovi za příležitost. Myslím, že se nám to může podařit, i když vím, že jsem na Ypres od roku 2002 nestartoval. Neznalost trati může eliminovat pečlivá příprava a testování, které máme v plánu. Konkurence bude tvrdá, ale já věřím, že se Fabia objeví na nejvyšším stupni,".

"Máme v plánu test před soutěží, při kterém si bude Francois moci vyzkoušet potenciál nového vozu. Děkujeme české značce, importérovi a budeme se snažit nezklamat důvěru, kterou v nás vkládají,"
řekl René Gorges.

Vytisknout

Diskuze: Westhoek Ypres Rally: Duval oficiálně s Fabií S2000

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Sainz, Carlos - Périn, Michel

Volkswagen přetáhl Al-Attiyaha!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud