Česká stopa na Halls Winter Rally 2014 II.etapa

Tomáš Urban, 25. ledna 2014, 21:27 Google+

VÝSLEDKY 2. ETAPY: Druhou etapou pokračovala Halls Winter Rally 2014 s českou účastí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kubica, Robert

Kubica, Robert | foto: Josef Vyšata, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Dnešní etapa měla na programu 10 rychlostních zkoušek. 

Nejprve účinkování Martina Hudce s Petrem Pickou.Ve třídě suverénně vyhráli. Ráno sice trošku na první rychlostní zkoušce zaspali, ale celkově velmi pěkné vystoupení. Absolutně zakončili soutež na sedmém místě absolutně. 

Jaroslav Orsák s Davidem Šmeidlerem začali sedmým časem, pak se už ale jen zlepšovali, v poslední rychlostní zkoušce zaznamenali druhý čas absolutně. Celkově stačil pěkný výkon s novým vozem na čtvrté místo absolutně.Ve třídě skončili druzí. 

Antonín Tlusťák s Janem Škaloudem začali třináctým časem. Poté se lehce zlepšili, ale první sekce nebyla výkonostně uplně oslnivá.Ve druhé polovině dnešní etapy zajeli několik čtvrtých časů. Ve třídě skončili třetí. Absolutně to pak pro tuto posádku znamenalo místo páté.

Soutěž dokončilo 24 posádek. Celý dnešní den se odehrával v bitvě mezi  Čapkauskasem, Kvaraciejusem a Švedasem. Poslední jmenovaný odstoupil po RZ 11 pro technickou závadu. Čapkauskas sice vyhrál rz 12 a 14 ale na vítězství to nestačilo. Vítězem tak je Kvaraciejus, duhý je Čapkauskas +4,3, třetí Samuitis +1.16,9, čtvrtý Orsák 1.49:0, pátý Tlusťák +4.35:0 , s předokolkou jedoucí Lotyš Sirmacis +4.49,0 a sedmý Hudec +7.07:2

P.S. Facebook M.Hudce : Tak jsme uspěšně dokončili Halls Winter Rally 2014. Dnes to bylo velice zrádné ale moc mě to bavilo. Vyzkoušeli jsme si jízdu na hrotech po zmrzlé šotolině a já věřím že to dokážeme příští týden zúročit. Absolvovali jsme velmi dobrou přípravu před následujícím závodem mistrovství Evropy. Díky, Petrovi a celému týmu za super práci a také i Vám za velkou podporu. S výsledky jsem naprosto spokojený, vyhráli jsme třídu 2 a absolutně jsme sedmí. Poháry na nás ,,nezbyly" a tak Vás zdravíme aspoň se sklenkou dobrého vína, vidíme se v Lotyšsku na Rally Liepaja!

Vytisknout

Diskuze: Česká stopa na Halls Winter Rally 2014 II.etapa

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Kubica, Robert

Česká stopa na Halls Winter Rally 2014

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud