Kdo bude vítězem letošní Rally Vysočina?

ar1, 22. března 2007, 11:23 Google+

Při pohledu na startovní listinu letošní soutěže na tuto otázku nikdo není schopen odpovědět. Už dlouho nebylo tolik posádek adepty na vítěze soutěže.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Arazim, Václav - Gál, Julius

Arazim, Václav - Gál, Julius | foto: Jánoš, Luboš

Sdílejte článek

I přes jistou krizi automobilových soutěží se ukazuje, že seriál sprintrally by opravdu mohl být tím nejzajímavějším seriálem. Přes 100 posádek jsme na seznamu přihlášených nečekali. Startovní listina tak slibuje jeden z nejnapínavějších ročníků soutěže. Každá třída je navíc obsazena velice solidním počtem vozů s vyrovnanými posádkami. O absolutního vítěze jistě svedou boj posádky s vozy skupiny N4 a špičkové posádky s vozy S1600. Mezi největší adepty patří Antonín Tlusťák s Citroenem Saxo a domácí David Komárek s Mitshubishi Lancer Evo IX. Překvapit však mohou i ostaní jezdci v čele startovní listiny. Podobná situace je v K4 Poháru České republiky, kde jsou adepti na vítěze také vyrovnaní. No a více než zajímavou podívanou pravděpodobně poskytne Pohár mládeže v kterém jsou přihlášeni čtyři jezdci kterým ještě nebylo 18 let. Absolutní vítěz získá pohár senátora Vítězslava Jonáše, vítěz Mio GPS Mistrovství ČR pak putovní pohár hejtmana kraje Vysočina Miloše Vystrčila a vítěz K4 Poháru ČR pohár starosty obce Okříšky Josefa Kuly. Veškeré poháry výše jmenovaní předají na cílové rampě v Okříškách v soboru 24. 3. po 15,00 hod.

Připomínáme, že už v pátek odpoledne od 16,00 hod. na Karlově náměstí budou první posádky přejíždět startovní rampu a tím startovat do soutěže. Hlavní program pak začne od 19.00 hod. Celý program jsme připravili ve spolupráci s agenturou B.B. art studio. Ohňové efekty pak připravil špičkový pyrotechnik Vojtěch Švaříček. Při show na slavnostním startu pak můžete shlédnout i produkty našeho hlavního partnera, firmy Schneider Bohemia, která se zabývá výrobou zařízení tlakové vzduchotechniky. Soutěž samozřejmě podporují i další naši partneři, město Třebíč a kraj Vysočina. Hlavní regionální mediální partneři pak jsou Horácké noviny a Rádio Region.

Všechny další podrobné informace se dozvíte z programu rally, který zakoupíte buď samostatně nebo v setu s reklamní trubkou na čerpacích stanicích v Třebíči a okolí. Těšíme se vámi na slavnostním startu v Třebíči a následně i v cíli v Okříškách…

Tisková zpráva TC Rally Vysočina
Ilustrační foto: Luděk Jánoš

Vytisknout

Diskuze: Kdo bude vítězem letošní Rally Vysočina?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Radek Řehák MČR sprintrally nepojede - anotační foto

Radek Řehák MČR sprintrally nepojede

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud