Vše nej v nové sezoně 2008

Marek Šteigr, 21. prosince 2007, 18:02 Google+

Rally je jednou z nejhezčích a nejnáročnějších motoristických disciplín vůbec. Jsme proto velmi rádi, že se nám na serveru www.auto-news.cz začátkem roku 2007 podařilo rozjet zpravodajskou sekci se zaměřením právě na tuto oblast motoristického sportu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Přes všechny počáteční problémy s obsazením míst redaktorů, kontaktováním týmů a vedení soutěží, jakožto i s tím abychom se dostali do podvědomí fanoušků i širší veřejnosti si myslím, že se mírně komplikovaný porod povedl a děťátko nám pomalu, ale jistě roste.

Tak trochu jsem si jako jeden z prvních redaktorů naší sekce vzal toto dítko za své. Pomáhal jsem mu v prvních krůčcích a jsem rád že i Vy, naši čtenáři jste byli u toho když sekce rally poprvé promluvila do českého internetu.

Proto bych Vám, milí čtenáři chtěl jménem celé naší malé redakce poděkovat za projevovanou přízeň, kterou jste nám letos věnovali. Zároveň mi dovolte, abych Vám popřál co nejpříjemnější prožití svátků vánočních i celého zbytku roku 2007.

Do toho dalšího roku s osmičkou na konci Vám přejeme správný vstup správnou nohou a v celém příštím roce mnoho najetých kilometrů bez nehod. Naším novoročním přáním je, aby jste nám projevovali přízeň i v sezoně 2008.

Závěrem si neodpustím malou agitaci. Jelikož chceme, aby naše malé dítko v podobě rally sekce na našem serveru dál rostlo připravujeme pro vás novinky. To si však vyžaduje i rozšíření naší stávající redakce o další členy. Proto pokud máte zájem zapojit se do dění v redakci a myslíte si že máte náležitý přehled o české nebo světové rally scéně kontaktujte nás na e-mailu redakce@auto-news.cz

Na případnou spolupráci s Vámi se těší celá redakce Rallyzone.cz

Vytisknout

Diskuze: Vše nej v nové sezoně 2008

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Kopná (CZE)

Samohýl Škoda Team obhájil na Kopné prvenství

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

reklama

Doporučujeme

Pons, Xavier

Kdy vyjede nová Impreza?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud