Jordan rally: Těžké podmínky

iAdam, 25. dubna 2008, 21:45 Google+

OHLASY JEZDCŮ; Hirvonen si dnešek pochvaloval, tým Suzuki má už po nadějích a Solberg a Galli popisovali svoje osudné okamžiky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Jordan Rally (JOR)

Jordan Rally (JOR) | foto: www.jordanrally.com

Sdílejte článek

Hirvonen: Dneska jsem měl obrovské štěstí. Můj odhad rychlosti byl v jednu chvíli až moc byl optimistický a přejel jsem přes horizont příliš rychle. V okamžiku, když jsem se dostal na trať, okamžitě zatáčela. Byl tam obrovský balvan, kterému jsem se ještě stihnul vyhnout, ale lehce jsem poškodil pravý zadní závěs. Nestálo nás to mnoho času, ale trošku se tím zhoršilo řízení. Jinak vše běželo tak, jak jsme si představovali. Nejel jsem příliš na hraně, protože bylo podél tratě hodně kamení a já nechtěl žádný trefit a poškodit tím pneumatiky. Zabojoval jsem ale na poslední zkoušce, aby odstup nebyl příliš velký. Jsem velmi spokojen s tím, jak se nám dnes dařilo.

Atkinson: Pátý celkově je pro dnešek dobré. Splnili jsme se svůj plán pro tento podnik a myslím, že můžeme i trochu přidat. Příliš jsme neriskovali, protože to dnes bylo hodně zrádné a bylo jednoduché udělat nějakou chybu. Měli jsme pár momentů, kdy jsme jeli až příliš rychle a vyjeli z tratě, ale naštěstí jsme nijak vážněji nepoškodili vůz. Provedli jsme na voze pro zítřek pár změn, ale stále je ještě hodně věcí, na kterých zítra budeme muset zapracovat. Horko dnes nebylo tak strašné.

Gardemeister: Byl jsem spokojen s prvními zkouškami. V některé zatáčky jsme projeli až příliš divoce, ale časy jsme měli poměrně slušné. Myslel jsem si, že by to mohl být pro nás dobrý závod. Měli jsme reálnou šanci na body. Věděl jsem, že Andersson měl nějaké problémy, ale myslel jsem si, že si potřebujeme zajistit aspoň jednu SX4 v cíly a proto jsem nejel příliš zostra. Nejel jsem na maximum a nechtěl příliš riskovat. Vím, že je tu okolo tratě mnoho kamení, které může způsobit obrovské potíže. Na 3. RZ jsem uslyšel, že motor začal vydávat podivné zvuky. Vyjel jsem ven a vypnul ho. Jsme trochu rozladěný, proto jsem zde očekával pěkný výsledek. Myslím si, že to ale zas není pro nás tak hrozné, když se podíváte, kolik aut mělo dnes v těchto zrádných podmínkách problémy.

Solberg: Trefili jsme levím zadním kolem kámen a rozsypal se mám pravý tlumič. Museli jsme zastavit, protože olej vytékající z tlumiče se mírně vznítil.

Galli: Zádí vozu jsme do něčeho narazili a pak jsem viděl, jak se mám odkutálelo kolo. Možná nebylo dobře připevněno.
Vytisknout

Diskuze: Jordan rally: Těžké podmínky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Kopná (CZE)

Samohýl Škoda Team obhájil na Kopné prvenství

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

reklama

Doporučujeme

rally sweden

Gardemeister už se do soutěže nevrátí

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud