Překvapení od pořadatelů barumky pro posádky

Tomáš Urban, 14. srpna 2008, 15:16 Google+

Organizátoři Barum rally Zlín připravili pro všechny přihlášené posádky velké překvapení. Společně s potvrzením přihlášky obdrželi jednotliví soutěžící poštou on boardy všech rychlostních zkoušek letošní barumky a na speciální žádost byl rozeslán i itinerář.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Loga

Loga | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

Na české poměry automobilových soutěží dosud nevídaný a nezvyklý jev.

Na DVD jsou natočeny všechny rychlostní zkoušky on board kamerou, kterou například najdeme i ve voze českého jezdce Martina Prokopa v soutěžích mistrovství světa. Podobné DVD jsme dělali na právě probíhající soutěž mistrovství světa ADAC Rally Deutschland. A nutno říci, že tohle DVD mělo velký úspěch,“ řekl Ing. Jan Regner, zástupce ředitele Barum rally Zlín.

Není bez zajímavosti, že na právě probíhající soutěž světového šampionátu v Německu se ve Zlíně vyráběl itinerář, itinerář pro seznamovací jízdy, itinerář do Rally Guide 2 a jízdní výkaz. Více podrobnějších informací lze najít na internetových stránkách pod adresou www.rallym.com.

„Naše DVD koreponduje s itinerářem. Jsou zde vidět kilometrové pozice, starty, cíle, stopky, dále radiobody, sanitky, retardéry a je zde i zaznačeno, kde je nová pasáž oproti loňskému roku. Zkrátka DVD by mělo být pomocnou rukou v přípravě jezdců před rally,“ vysvětlil Regner.

Zlínští pořadatelé v minulých dnech rozeslali společně s potvrzením přihlášky celkem 125 DVD jezdcům po celé Evropě. „Na speciální žádost jsme na pár adres poslali i itinerář,“ řekl Regner.

Řada soutěžních týmů se může s předstihem připravit na vrchol letošní sezony v evropském šampinátu a v prestižním seriálu Intercontinental Rally Challenge. „Vše máme provázané i se sekcí SOUTĚŽÍCÍ ONLINE na stránce www.czechrally.com, kde si mohou posádky v předstihu stáhnout Rally Guide 2, servisní itinerář a dokonce i itinerář samotný. Zde společně s DVD lehce posádky poznají, který rozpis mohou použít z předešlého roku,“ uzavřel Regner.

Společnost Rallye Zlín, spol. s r.o. připravuje materiály, jízdní výkazy, itineráře, tiskové záležitosti vedle Německé rally pro další soutěže mistrovství světa jako jsou Uddeholm Swedish Rally, Neste Oil Rally Finland, Telstra Rally Australia, Wales Rally GB, Ireland Rally, soutěže mistrovství Evropy a Intercontinetal Rally Challenge v čele s Belgium Ypres Westhoek Rally a řadu soutěží českého šampionátu.

TZ/Barum Rally Zlín /Roman Ordelt

Vytisknout

Diskuze: Překvapení od pořadatelů barumky pro posádky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Prokop, Martin

Martin Prokop obhajuje vítězství

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud