Milan Pantálek – příjemná změna pro Vsetín.

Tomáš Urban, 21. října 2008, 23:39 Google+

Skvělá zpráva dorazila pořadatelům WÜRTH PARTR rally Vsetín 2008 od Milana Pantálka. Jezdec Gemini rally teamu avizuje krátce před startem závěrečného sprintu změnu vozu. Vsetínskou soutěž absolvuje posádka Pantálek – Novák s Fiatem Grande Punto S2000.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Béreš, Jozef

Béreš, Jozef | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Na tratích vsetínského sprintu budou mít příznivci rally možnost shlédnout dva vozy kategorie S2000. Vedle Romana Odložilíka, který usedne do Peugeotu 207, to bude i Milan Pantálek. Konkurenční Fiat
Grande Punto si zlínský jezdec pro sprint v okolí Vsetína zapůjčuje od JM Engineeringu. „Před soutěží jsem absolvoval krátké svezení s novým vozem. Musím říct, že to je skvělé nářadí. Auto mi napoprvé padlo do rukou,“ podělil se o první dojmy z testování Milan Pantálek. Premiérový ostrý start tedy čeká na Pantálka s S2000 právě na Vsetíně.

Naskýtá se však otázka co dál. „Myslím, že mohu lehce poodhalit náš plán pro příští rok. Velký mistrák pojedeme s naším současným Lancerem. Na sprintech bych se pak rád svezl právě s vozem kategorie S2000. To je ale zatím pořád ještě daleko. Nyní nás čeká závod ve Vsetíně,“ uvedl Milan Pantálek.

Pro diváky bude jistě zajímavé sledovat jak se Pantálek sžívá s novým vozem. Pro porovnání ideálně poslouží například Roman Odložilík a také smečka jezdců s Mitsubishi Lancer EVO IX. Tento typ vozu přihlásilo do rally 21 jezdců. Zlínský jezdec se na blížící sprint velmi těší. Má však i jednu obavu. „Přeji si hlavně, aby vyšlo počasí.“ Pro úplnost ještě doplňme, že Milan Pantálek má za jistých okolností ještě možnost dosáhnout na bronzový stupínek v absolutním pořadí rallysprintového mistrovství.

Tisková zpráva
Vebr Miroslav
Vytisknout

Diskuze: Milan Pantálek – příjemná změna pro Vsetín.

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Ogier, Sebastien

Ogier s WRCčkem už letos

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Rally Šumava v galerii

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud