Suzuki šokuje svým výkonem

Tomáš Musil, 1. listopadu 2008, 21:24 Google+

Jakožto domácí tým se poprvé v historii před svými fanoušky přestavilo Suzuki a chtělo se tedy patřičně ukázat. I když máme před sebou ještě poslední etapu, vše nasvědčuje tomu, že Suzuki s koncem sezony nabírá dech.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally sweden

rally sweden | foto: Suzuki WRT

Sdílejte článek

Kdyby někdo ještě nedávno řekl, že Suzuki brzo vyhraje svoji první RZ v historii, asi byste ho oprávněně považovali za blázna. Opak je však pravdou a dnešek se stal pro tento tým dnem historickým. Už z rána to naznačil Andersson, když v první dnešní RZ skončil na druhém místě, pak však dlouho nic nepřicházelo a až nakonec v poslední RZ, kterou byla superspeciálka, přišla superforma Toniho Gardemeistera, která mu zajistila vítězství v RZ. Jaké mají z dnešního dne dojmy oba jezdci držící se na bodovaných příčkách?

Toni Gardemeister:
"Jsem rád, že jsem zaznamenal pro Suzuki první vítězství v RZ! Ale byl to celkově náročný den. Podmínky byly hodně zrádné, hlavně ráno, když se nám sice dařilo, byla trať velmi obtížná a nedalo se moc předpovídat, co bude následovat. Odpoledne jsme měli menší problém se zadním diferenciálem, ale to se pak vyřešilo a výsledek je ten, že držíme bodované umístění, ze kterého chceme zítra vycházet a stavět na něm."

P-G Andersson:

"Super den! Mrzí nás jen defekt, ale při těchto podmínkách se to může přihodit kdykoliv a komukoliv. Zhruba devět kilometrů za startem se nám zula pneumatika, tak že jsem musel zastavit a vyměnit ji. Nicméně i přesto máme za sebou úspěšný den. Byli jsme druzí v pořadí na RZ, celkové pátí a auto bylo velmi dobré. To vše svědčí o solidním zlepšení."
Vytisknout

Diskuze: Suzuki šokuje svým výkonem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez láká téměř stovku posádek

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

reklama

Doporučujeme

Loeb, Sébastien

Loeb na cestě za titulem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud