Mitsubishi: Čeká nás ještě mnoho kilometrů

iM2, 4. ledna 2009, 18:50 Google+

OHLASY JEZDCŮ MITSUBISHI PO 1. ETAPĚ; Po včerejší etapě nepanovalo v táboru Mitsubishi největší nadšení z výsledků, ale všichni připomínali, že je čeká ještě dlouhá cesta do cíle.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mitsubishi Racing Lancer

Mitsubishi Racing Lancer | foto: Mitsubishi Motors

Sdílejte článek

Dominique Serieys, šéf týmu:
Byl to pouze start do rally. To, co se stalo Hiroshimovi je smůtné, protože měl dobrou rychlost. S rychlsotí ostatních vozů jsme spokojeni. Gratulujeme Nasserovi k jeho skvělému výsledku. Potřebujeme se zbavit tlaku, který je na nás vyvíjen. V průběhu rally každou noc zkontrolujeme pár věcí. Dnešek byl pouze start do soutěže, která zahrnuje mnoho rozmanitých etap. Potřebujeme se dostat přes tyto tratě, jsou to vlastně cesty. Na Dakaru máte rychlé i klikaté tratě, velbloudí trávu a duny. Dnešek byl pouze část toho, co nás čeká.

Luc Alphand
Cíl pro dnešní den byl, abychom neztratili moc času na této rychlé zkoušce. Nasser jel velmi dobře a měl velmi dobrou maximální rychlost. Myslím, že bychom ztratili ještě více času, kdybychom měli loňské vozy. Zatím jsme jeli opatrně. Je to dlouhý závod a dnešní trať byla prašná a potencionálně nebezpečná. Když pořádně nevidíte na trať před vámi, tak je to nebezpečné. Auto má skvělý kroutící moment a řízení je také skvělé. Nové šasi je také výborné a je velmi stabilní i ve vysokých rychlostech.

Stéphane Peterhansel
Nikdy to není jednoduché, když jedete jako první na trati, speciálně když je to první den Dakaru. Musíme předjíždět mnoho motorek. Když startujete více vzadu, tak je to vždy jednodušší. Nenašel jsem dobrý rytmus, ale auto bylo ok. Maximální rychlost nemůže být už vyšší, ale jel jsem opatrně, protože v prachu to bylo nebezpečné. Preferuji pomalejší začátky. Zítra to bude podobný typ tratí, možná trať bude trošku kratší. Musíme si počkat. Stabilita vozu není vůbec špatná. Možná jsem jel až moc opatrně.

Joan 'Nani' Roma
Nebyl to jednoduchý den. Bylo po trati hodně motorek, hodně prachu a bylo jednoduché udělat chybu. Začínám si zvykat na nový vůz. Auto se chová opravdu jinak než to minulé. Má větší kroutící moment, ale možná potřebujeme trošku větší maximální rychlost. Ale čeká nás ještě dlouhá cesta.

Vytisknout

Diskuze: Mitsubishi: Čeká nás ještě mnoho kilometrů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Rally Dakar

Debut van Merksteijnovi vyšel

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Rally Šumava v galerii

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud