Jirka Pohlídal vyzve fanoušky  na trenažeru  na Čepkově

Jiří Hejtmánek, 18. ledna 2019, 12:56 Google+

V sobotu 19.ledna  si mohou fandové rallysportu přijít vyskoušet své jezdecké dovednosti do zlínského nákupního centra na Čepkově. Zde se totiž,  v rámci měsíční prezentace hokejové benefice XI. RI Okna Rally Ice Tour, uskuteční od dopolední desáté hodiny závod na rallyovém trenažeru projektu Special Rally Simulator.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Ice Tour

Rally Ice Tour | foto: Archiv pořadatele

Sdílejte článek

„Moc rádi jsme přijali pozvání pořadatelů na tuto fajn akci. Věřím, že si fanoušci závod v našem nejnovějším trenažéru náležitě užijí. Zároveň ale doufám,že je sobotní atmosféra dokáže přilákat i na připravovanou únorovou hokejovou benefici,“  říká s nadšením a očekáváním zájmu fandů rally ale i nakupujících návštěvníků Čepkova  konstruktér a tvůrce trenažerů Jiří Pohlídal starší.

A na jaký  trenažér se vlastně fandové motosportu mohou těšit? „V pátek večer proběhne na Čepkově výměna naší stotřicítky RS, která zde sloužila zatím jen jako dekorace. Místo ní do nákupní pasáže instalujeme náš nejnovější výtvor v podobě vozu Hyundai I20 WRC, který bude veřejnosti k dispozici celou sobotu a poté ještě na další sobotní akci za čtrnáct dní,“ odtajnil značku závodního trenažéru společně s jeho dalším působením na Čepkově Pohlídal.

img-responsive

Rally Ice Tour | foto: Archiv pořadatele

 A kdo jiný by měl udat soutěžní čas, se kterým se mohou fandové měřit, než syn konstruktéra a zároveň vicemistr České republiky v rally ve třídě 8 Jiří Pohlídal mladší. „Pro prvních třicet pilotů, kteří se mému zajetému času přiblíží na méně než 25 sekund nebo jej dokonce překonají, máme nachystány ceny v podobě týmových triček a kšiltovek,“ představil pravidla závodu a ceny o které se bude soutěžit talentovaný mladý pilot Renaultu Clio sport.

Chybět při výstavě Rally na Čepkově samozřejmě nemůže ani autogramiáda. Jirku Pohlídala doplní při podepisování  kartiček po šestnácté hodině odpolední i jeho spolujezdec z velkého mistráku Jan Kubala. A odpolední program na Čepkově bude jistě stát za návštěvu. „Stejně jako v minulém týdnu, navážeme při prezentace XI. RI Okna Rally Ice Tour na videoprojekci z dílny zlínského JNK studia. Chybět samozřejmě nebude stálá výstava obrazů Jana Duška a Ondřeje Záruby či výstava závodních vozů. Milovníci vína si také přijdou na své.  Bude pro ně totiž připravena další ochutnávce vín z produkce Vinařství Kněží Hora, coby jednoho z hlavních partnerů Rally Ice Tour,“ doplnil informace k sobotnímu programu v obchodní pasáži organizátor a zástupce nákupního centra Čepkov Leoš Pavlůsek.

 

Vytisknout

Diskuze: Jirka Pohlídal vyzve fanoušky  na trenažeru  na Čepkově

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Rally Příbram (CZE)

René Dohnal: „Jsem rád, že jsme se do rally vrátili“

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud