MOGUL RACING TEAM před domácí soutěží

Josef Janoušek, 16. dubna 2009, 08:21 Google+

Druhým podnikem v seriálu letošního ročníku Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally, bude již o nadcházejícím víkendu 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy, která se podobně jako v loňském roce odehraje na tratích procházejících Vimperskem a Plzeňskem. Na startu soutěže nebude chybět ani posádka MOGUL RACING TEAMU Roman Kresta - Petr Gross, která na dveřích svého vozu poveze startovní číslo 1.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kresta, Roman

Kresta, Roman | foto: www.romankresta.com

Sdílejte článek

Jak patrno z názvu rallye i názvu týmu v jehož barvách se zlínsko-boleslavská dvojice MMČR účastní, generálním partnerem soutěže i týmu je společnost Paramo, a.s. a její značka MOGUL. Pro MOGUL RACING TEAM se tak bude jednat o domácí soutěž.

"Akciová společnost PARAMO, která je generálním partnerem jak celé rally, tak i MOGUL RACING TEAMU a posádky Roman Kresta - Petr Gross, přeje celému týmu spolehlivou techniku, pořádný kus závodnického štěstí a další vítězství v letošní sezóně. Všem fanouškům a pořadatelům přejeme skvělé zážitky a hladký průběh rally," předává přání společnosti PARAMO, a.s. vedoucí marketingu Renata Marková.

Roman Kresta valašská Rally

Roman Kresta s Petrem Grossem jsou po předčasně ukončeném úvodním podniku, kterým byla Valašské rally, vedoucí posádkou průběžného pořadí Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally a na Mogul Šumava Rallye se budou snažit obhájit své loňské vítězství. Soutěžní speciál Peugeot 207 S2000 prošel po Valašské rally kompletní revizí a krátce před víkendovým startem ještě absolvuje krátký test.

"Na soutěž se těšíme, protože Mogul Šumava Rallye je pro náš tým domácí podnik," říká Roman Kresta. "Předpověď počasí zatím hlásí proměnlivé podmínky a tak stejně jako na Valašsku bude záležet především na volbě pneumatik. My se budeme snažit o maximálně kvalitní výsledek."

"Mogul Šumava Rallye je soutěžácká klasika a nejstarší domácí rallye," doplňuje Petr Gross. "Pátek na Čínově asi do výsledků příliš nepromluví, ale bude to zajímavá show pro diváky. Hodně dle mého názoru rozhodne sobotní etapa na Vimpersku. Tratě v okolí Vimperku jsou krásné, ale velmi obtížné. Tradičně bude také záležet na počasí, které je na Šumavě nevyzpytatelné a může mnohé ovlivnit," uzavírá zkušený matador domácích i světových soutěží.

Letošní Mogul Šumava Rallye Klatovy má pro soutěžící posádky připraveno celkem 15 rychlostních zkoušek, jejichž celková délka přesáhne 209 kilometrů, společně s přejezdy mezi jednotlivými testy pak na posádky čeká trať o délce bezmála 652 kilometrů. Start soutěže je na programu v pátek 17.4. od 15 hodin na Náměstí Míru v Klatovech, cílovou rampou budou posádky projíždět na stejném místě v neděli 19.4. krátce po 14 hodině.

Roman Kresta, Petr Gross a MOGUL RACING TEAM přejí všem motoristickým příznivcům příjemný víkend při sledování sportu který máme všichni rádi a současně žádají všechny diváky, aby dbali pokynů pořadatelů a neohrožovali bezpečnost svou ani soutěžících posádek.

Vytisknout

Diskuze: MOGUL RACING TEAM před domácí soutěží

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Pondělíček, Lukáš

Lukáš Pondělíček a Pavel Dresler na Šumavě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud