Admiral rally zahajuje příjem přihlášek

Jiří Dokulil, 29. července 2010, 21:13 Google+

Nedlouho po tom, co Asociace jezdců oficiálně posvětila trať letošní XIX. Admiral rally, prošla úspěšným schvalovacím procesem i zvláštní ustanovení soutěže. Pořadatelům tedy nic nebrání zahájit příjem přihlášek, který potrvá až do pondělí 30. srpna do 24:00 hodin.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally vyškov

rally vyškov | foto: Dokulil, Jiří

Sdílejte článek

„Zvláštní ustanovení a časový harmonogram, stejně jako formuláře přihlášek pro účastníky Mistrovství ČR ve sprintrally, Mistrovství ČR v rally historických automobilů a Poháru ČR v rally, najdou zájemci o start ve Vyškově na oficiálních internetových stránkách soutěže – www.rallyvyskov.cz, případně na stránkách našeho tradičního mediálního partnera – www.autosport.cz. Jak budou postupně přihlášky posádek přicházet, budeme seznam přihlášených posádek na našem webu průběžně aktualizovat,“ říká Jan Olejníček, zástupce ředitele rally pro administrativu. 

Kdo se letos na startu vyškovské soutěže objeví, se prozatím můžeme jen dohadovat. Admiral rally 11. září otevře závěrečnou třetinu letošního Mistrovství ČR ve sprintrally, a tak se dá předpokládat, že nebude chybět nikdo z uchazečů o letošní mistrovský titul. Kromě tradiční sprintové špičky (Jaroslav Orsák, Jan Štěpánek či Roman Odložilík), která už předběžně přislíbila svoji účast, by mělo startovní pole Admiral rally obohatit i několik dvojic, jež se na podnicích Mistrovství ČR ve sprintrally neobjevují pravidelně. V barvách hlavního sponzora rally se ukáže špičková posádka z „velkého šampionátu“, zcela bez odezvy by vyškovská soutěž neměla zůstat ani u některých posádek od našich jižních sousedů z Rakouska. Zatím ale nezbývá, než se nechat překvapit…

Vytisknout

Diskuze: Admiral rally zahajuje příjem přihlášek

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Andersson, Per Gunar

RUFA Šport štartuje na Neste Oil Rally Finland

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud