MOTORMIX: Laudon, gétéčka i chystání na Dakar

Pavel Jelínek, 23. září 2010, 17:11 Google+

V Motormixu na závěr září je tradičně k vidění směska příspěvků z různých disciplín počínaje okruhy a závody do vrchu, přes Dakar po rallye, či trucktrial. Nechybí ani několik dramatických situací. Aktuální díl pořadu je na internetu na www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat, či neméně snadno stahovat .

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Bulgaria (BLG)

Rally Bulgaria (BLG) | foto: Citroën Sport

Sdílejte článek

Vrchaři se v rámci LMBT sjeli do zmoklé Malé Bystříce u Vsetína a přinášíme i rozhovory se všemi třemi členy úspěšného partnerského závodního týmu Mičánek Motorsport, včetně akční vzpomínky na letní rozvití předního skla jejich Porsche v plné rychlosti na cílové rovince mosteckého okruhu. Martin Matzke se svým kolegou zase vyhrál závod na německém Nurburgringu a na dalším německém okruhu Hockenheim pak testoval Masserati  MC 12 třídy GT1 !! Na blížící se Dakar 2011 se opět chystá řada českých posádek, premiérově pak i se speciály Hummer H3 EVO, které Mirek Zapletal, Tomáš Ouředníček a Zdeněk Sládek představili na prezentační akci v Brně. Tuzemská vrchařská sezóna vyvrcholila závodem s výbornou účastí na kopec Laudon u Lanškrouna. Trucktrialová tuzemská sezóna pak je již rovněž téměř minulostí a na řadě je již v úvodu října poslední závod v Praze v Hummer centru. Krátce se věnujeme i dalšímu sprintu ve Vyškově, kam přijela o druhém zářiovém víkendu výbornou konkurenci, ale podrobněji se této akci budeme věnovat později. Slovenská vláda zcela nečekaně týden před startem zrušila Baju Slovakia a věnujeme se také finále tuzemské motokrosové sezóny v Kaplicích. Na závěr pak připomínáme nabídku divákům na autobusový, či mikrobuisový zájezd na vyhlášený říjnový závod Rallye legend, kde bude k vidění spousta krásných závodních legend,“ vypočítává doslova nabitý obsah pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
A připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který je rovněž ještě je k vidění na internetu: „Na úvod pořadu můžete vidět další již pátý díl rakouského šampionátu v rallye, kde potvrdil vítězstvím obhajobu titulu Baumschlager s Fábií. A mimochodem, Motormix je jediným pořadem u nás, který se rakouskému šampionátu a zde startujícím našim jezdcům zcela pravidelně věnuje. Řadou rozhovorů se vracíme také k pořádně mokrému závodu na okruhu v Mostě, který musel být dokonce na hodinu přerušen, než odtekly potoky vozy ze zaplavené trati. Pár slov zde mimochodem řeknou Vladimír Hladík, Josef Michl, Robert Šenkýř, Martin Matzke, Štěpán Ládík a Petr Válek. V závěru srpna rovněž v Mostě vyvrcholila sezóna vydařeným evropským závodem trucků, kterému bude patřit další příspěvek.. Český okruhový šampionát zavítal premiérově na nový okruh Slovakiaring a ani tam jsme nechyběli,“  připomíná Pavel Jelínek.

MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. V minulých dnech ale skončila spolupráce s B TV, ke byl Motormix zkušebně vysílán. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny.

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.

A na závěr ještě připomenutí našeho autobusového zájezdu na říjnovou Rallye Legend do San Marína. „Je to opravdu úžasná akce, kde bývá k vidění mnoho a mnoho legendárních soutěžních speciálů a jezdeckých hvězd a která stojí za návštěvu,“ podotýká Pavel Jelínek.



Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
http://www.e-auto.cz/
http://www.erally.cz/rs/
http://www.car.cz/
http://www.okruhy.com/
http://www.autosportfoto.sk/
http://www.emk.cz/
http://www.ftr-media.com/
http://www.trebicdays.eu/
http://www.rely.cz 
http://www.e-sport.cz/
http://www.ceskeokruhy.cz
http://www.motorelax.cz
http://www.motormix.cz
http://www.faraonvideo.cz
http://www.rallymanie.cz
http://rallyzone.autoroad.cz/
http://www.ewrc.cz
a dalším !

Vytisknout

Diskuze: MOTORMIX: Laudon, gétéčka i chystání na Dakar

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

rally slovenská

Melico Racing udržal po Košiciach druhé miesto

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud