Pech s Uhlem na startu sezóny 2021

RallyZone.cz, 25. března 2021, 18:08 Google+

EuroOil team s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem odstartuje do nové sezóny Mistrovství České republiky v rallye v sobotu 27.3. tradiční Valašskou Rallye. Prioritou teamu bude letos účast na všech sedmi závodech českého šampionátu s Fordem Focusem WRC. Jako úřadující mistři České republiky si pro letošní rok kladou ty nejvyšší cíle.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Valašská Rally (CZE)

Valašská Rally (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

V dlouhé zimní přestávce probíhaly přípravy teamového  Focusu a ostatní techniky na novou sezónu a nezaháleli ani Pech s Uhlem. Sněhové podmínky byly tentokrát ideální a tak se posádce EuroOil teamu podařilo s tréninkovým Mitsubishi několikrát svézt na sněhu. „Klouzání v zimních podmínkách byla pro nás velká zábava, ale po dlouhé pauze i připomenutí dřívějších návyků. Tak jak se auto chová na sněhu, tak velmi podobně reaguje na suchém asfaltu při podstatně větších rychlostech. Valašská Rallye je typická zbytky klouzavého zimního posypu na silnicích a cestách a tak snad to tam budeme moci zúročit,“ říká Václav Pech jun.

Pořadatelé Valašské Rallye pečlivě připravili všechna hygienická opatření a potřebná povolení tak, aby i rallyová sezóna mohla začít podle naplánovaného kalendáře jako je to u ostatních profesionálních sportů.

Rallye odstartuje v sobotu 27.3. v 8:30 hod. v areálu kopřivnického polygonu, kde je umístěna i servisní zóna. Bohužel bez přístupu diváků a fanoušků. Na posádky čeká trať dlouhá 445 km a první posádka projede cílem v neděli ve 14:45 hod. opět v Kopřivnici.

EuroOil team prosí fanoušky motosportu, aby tentokrát raději sledovali Valašskou Rallye online z domova prostřednictvím mediálních reportáží. „Víme, že když musíš, tak musíš, ale ti co si to dokáží tentokrát odříct, ať raději vydrží a uvidíme se na příštích závodech, už s menším rizikem,“ dodávají k současné situaci Pech s Uhlem.

www.VaclavPech.cz                                                                                       

www.vaclavpech-fanclub.cz 

Vytisknout

Diskuze: Pech s Uhlem na startu sezóny 2021

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Mareš, Filip - Bucha, Radovan

Mareš zahájil sezónu v Itálii, teď míří na Valašku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud