Kopná se pojede pod křídly společnosti AUTO UH

Roman Ordelt, 14. května 2021, 08:16 Google+

Letošní ročník populárního rallysprintu ve Slušovicích se uskuteční pod novým názvem 26. AUTO UH RALLYSPRINT KOPNÁ 2021. Generálním partnerem úvodního podniku jednodenních rallysprintů v České republice, který proběhne v termínu 21. – 22. května, se stala společnost AUTO UH.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Kopná (CZE)

Rally Kopná (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Multibrandová skupina AUTO UH patří v České republice mezi ty největší a nejdynamičtější skupiny, které se zabývají maloobchodním prodejem nových a ojetých vozů, servisem, opravami a dalšími doprovodnými službami, které s touto činností souvisí. Obchodní značka AUTO UH je na trhu poměrně mladá, avšak společnosti, které jsou její součástí, mají tradici již od roku 1993. „Jsem velmi rád, že jako skupina AUTO UH můžeme být nápomocni v uskutečnění tak tradiční akce, jakou Rallysprint Kopná bezesporu je. Věřím, že si závod užijí všechny posádky a soutěžní týmy. Pořadatelům přeji zdárný průběh soutěže až do cílové mety,“ říká Pavel Buráň, jednatel společnosti.

Skupina AUTO UH působí v Uherském Hradišti, Starém Městě, Zlíně, Jihlavě a tvoří ji firmy ARAVER CZ (Volkswagen, Škoda, Seat, Cupra), EURO CAR Zlín (Volkswagen), AUTOSPOL Uherské Hradiště (Ford), AUTO Uherské Hradiště (Fiat, Jeep), HYUNDAI UH Jihlava a Staré Město, Auto Jihlava (autorizovaný servis Mercedes-Benz). Součástí skupiny jsou i prověřené ojeté vozy s garancí Das WeltAuto a Škoda Plus. Pravidelné technické prohlídky mohou zákazníci absolvovat v STK Vlčnov, odtahové a asistenční služby pak zajistí společnost B-CARS CZ s vozovým parkem patnácti odtahových vozidel. Součástí hlavního areálu v Uherském Hradišti jsou také hotel a restaurace Fabrika, plnička CNG a LPG a mycí centrum. Ochotný personál Vám zpracuje cenovou nabídku nejen na pořízení nových vozů, ale i na jejich servis, příslušenství, pojištění a výhodné financování.

Další zpravodajský servis v rámci 26. Auto UH Rallysprint Kopná 2021 přineseme v následujících tiskových zprávách. Uveřejněné budou na oficiální webové stránce www.rallysprintkopna.cz a na sociálních sítích facebook i instagram.

Vytisknout

Diskuze: Kopná se pojede pod křídly společnosti AUTO UH

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Rally Kopná (CZE)

Kopná se hlásí o slovo v termínu Krumlova

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud