Barumka připravila pro fanoušky unikátní sběratelský model

Roman Ordelt, 2. srpna 2021, 13:41 Google+

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín nachystali pro všechny fandy v rámci jubilejního 50. ročníku příjemné překvapení. Pro kulatý ročník této prestižní evropské soutěže vydali unikátní sběratelský model, který potěší nejen milovníky automobilových modelů. Poprvé v celé historii zlínské rally se vyrobila limitovaná edice těchto sběratelských modelů. Model můžete zakoupít v e-shopu na webových stránkách barumky (www.visitrally.cz), kde najdete velmi rozmanitý merchandise a nebo rovněž na sekretariátu rally AK Barum ve Zlíně. Zajistit si můžete s předstihem i velmi oblíbené zážitky, o které je letos značný zájem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Archiv pořadatele

Sdílejte článek

Fanoušci rallysportu mohou mít na barumku v případě zakoupení sběratelského modelu autíčka Škoda Fabia R5 Evo v měřítku 1:43 příjemnou vzpomínku. „Model vyrobil osvědčený výrobce závodních autíček společnost IXO Models. Nebývá zvykem, aby model byl zvolen se samotnou akcí, ale většinou je spojen s určitou posádkou. Jedná se o výjimečný model, který byl vydán u příležitosti půlstoletí barumky. Model je v originálním polepu a předpokládáme, že postupně jeho cena výrazně stoupne,“ uvedl Jan Regner, zástupce ředitele Barum Czech Rally Zlín. Celkem bylo vyrobeno v limitované sérii 500 modelů a nyní je jich již více než třetina prodána. „Podařilo se nám uspíšit ze strany dodavatele expedici a modely máme s předstihem na skladě. Každý den k námchodí objednávky a autíčka postupně mizí. Vedle našeho e-shopu si je zájemci mohou zakoupit ve stálém sekretariátu soutěže na Hornomlýnské ulici ve Zlíně nebo případně během konání soutěže v oficiálních prodejních stáncích barumky,“ upřesnil Jan Regner. 

Vedle sběratelského autíčka je k dispozici na e-shopu další obvyklé zboží. Jedná se o speciální trička v provedení pánské, dámské a dětské. Dále vyšívaná kšiltovka,  samolepky, propisky, náramky, magnetky, ale i batoh, sluneční brýle, šňůrky nebo například multifunkční šátek. K dostání je i povedená kniha 50 let příběhů Barum Czech Rally Zlín. Už nyní si můžete objednat se slevou permanentku, VIP balíčky, vstupy na VIP místa, oficiální program, plakát atd. „Na jubilejní ročník jsme dále připravili speciální sadu retro nálepek. Byla vytvořena kolekce pěti samolepek s historickými motivy aut, která se významně zapsala do historie zlínské rally,“ pověděl Regner.

Fanoušci projevují letos mimořádný zájem o rallyové zážitky, a to sledování rally z vrtulníku nebo spolujízda na místě spolujezdce ve voze Ford Fiesta R5 nebo Mitsubishi Lancer EVO IX. „Tyto zážitky jsou výsledkem diplomové práce, kdy jsme zjištovali, o co mají fanoušci zájem. Nejenom pasivní sledování rally, ale chtějí lítat helikoptérou nebo sedět v závodním voze. Je o ně velký zájem a těší nás, že můžeme tyto zážitky fandům Barum Rally nabídnout,“ řekl závěrem Jan Regner. Dalši informace naleznete na www.czechrally.com a nezapomeňte barumku sledovat také na oficiálních profilech facebooku, instagramu a twitteru.

Vytisknout

Diskuze: Barumka připravila pro fanoušky unikátní sběratelský model

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barumka se dívá směrem do budoucnosti

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud