Ford Puma Rally1 na startu jubilejní Bohemky?

RallyZone.cz, 23. března 2023, 14:57 Google+

Vozy kategorie Rally1 se objevují až na pár výjimek výhradně ve světovém šampionátu a pronájem těchto aut je zatím prakticky nemožný.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rallye Monte Carlo

Rallye Monte Carlo | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Bohemia Rally Mladá Boleslav je letos kulatých 50 let a toto jubileum by se rozhodně mělo pořádně oslavit. Pořadatelé pro příznivce rally připravují atraktivní doprovodný program, jehož součástí bude i možnost usednout na Sosnové po boku vybraných jezdců do jejich soutěžních vozů. V první řadě se ale pořadatel usilovně snaží dojednat v ČR dosud nevídaný start továrního vozu Ford Puma Rally1. Jednoho z fanoušků čeká svezení v tomto unikátním soutěžním náčiní!

Nicméně oslava 50. narozenin je výjimečná záležitost a snad i proto byl slavný tým M-Sport v čele s Malcolmem Wilsonem ochoten o pronájmu jednat. Už dnes můžeme prozradit, že jeden tovární Ford Puma Rally1 má v kalendáři vyhrazený termín na začátku července. Vše je tedy na nejlepší cestě k tomu, aby se letošní Bohemka opět zapsala do historie.

Těm z fanoušků, kteří chtějí zažít na vlastní kůži atmosféru soutěžního speciálu v roli spolujezdce, se naskytne zajímavá příležitost už během pátečního programu v Sosnové. A co bude největším lákadlem?

„Určitě to bude účast hned několika špičkových vozů WRC nedávné minulosti, a když to všechno klapne, tak i zmíněného vozu Ford Puma Rally1, tedy aktuálního továrního speciálu z dílen M-sportu,“ říká Petr Pavlát.

„Pro ty nejzapálenější fanoušky máme připravenou opravdovou lahůdku v podobě svezení v tomto speciálu na místě spolujezdce. Posadit se do vozu nejnovější specifikace Rally1, to je zážitek na celý život, a takových možností není mnoho. Samozřejmostí bude jmenovka na zadním okénku přesně tak, jako je tomu na soutěžích MS atd.“ doplňuje ředitel soutěže.

O to větší štěstí bude mít ten z vás, kdo do Sosnové v pátek dorazí s platnou vstupenkou a bude vylosován jako jediný výherce soutěže o svezení v Pumě!

Je jasné, že počet těchto jízd má svůj limit, nicméně svezení v Pumě půjde realizovat i na komerční bázi. Jinými slovy, bude možné si tento zážitek zakoupit.

„Pochopitelně to bude něco stát, ale za exkluzivitu se prostě platí. Navíc náklady na účast, přípravu a provoz speciálu Rally1 jsou astronomické,“ pokračuje Petr Pavlát a jedním dechem dodává: „Zároveň jsme přesvědčeni, že účast tohoto vozu přitáhne i velkou pozornost médií a tím pádem se otevírá možnost zaručeného zviditelnění například vlastní firmy prostřednictvím loga na Fordu Puma Rally1, kromě samostatného svezení. Možností je opravdu spousta a my jsme otevřeni jakémukoliv solidnímu jednání.“

Bohemia Rally Mladá Boleslav, to samozřejmě není jen areál v Sosnové, ale jsou to především jedny z nejkrásnějších a zároveň nejtěžších rychlostních zkoušek v naší zemi. A s tím se pojí další skvělá zpráva pro fanoušky.

Ve hře je totiž varianta, že kompletní sobotní etapu soutěže absolvuje i samotná tovární Puma Rally1. Vše bude, jak už to tak bývá, záležet na budgetu, tak si pojďme držet palce a třeba i přiložit ruku k dílu. Ať ty padesátiny Bohemky stojí za to!?

Podrobnější informace a konkrétní podmínky zážitkových jízd naleznete na našem webu.

Sledujte nás na: www.rallybohemia.cz 

@rallybohemia / @ecoEnergyRallyBohemia / #rallybohemia

Vytisknout

Diskuze: Ford Puma Rally1 na startu jubilejní Bohemky?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Valašská Rally (CZE)

Martin Straka okomentuje speciálku Vítkovice

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud