Mogul Racing Team připraven na Rally Hustopeče

iAdam, 10. června 2010, 20:12 Google+

Přesně v polovině letošního termínového kalendáře seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, se nachází VI. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče, která je letošním čtvrtým podnikem MMČR. Na startovní rampu jihomoravského klání se postaví se startovním číslem 3 v barvách Mogul Racing Teamu také obhájci loňského vítězství Roman Kresta a Petr Gross.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally český krumlov

rally český krumlov | foto: www.rallyzone.cz | Vodsloň, Tomáš

Sdílejte článek

Romanovi s Petrem se podařilo na předchozí soutěži v Českém Krumlově zvítězit a připsat tak na své konto důležité body v boji o obhajobu mistrovských titulů z posledních dvou sezón. Nyní se však již luhačovicko - boleslavská dvojice musí soustředit na nadcházející podnik.

"Hustopeče jsou pro nás dalším velmi důležitým závodem. Auto jsme po Krumlově kompletně překontrolovali a připravili, jako na každý jiný podnik," uvádí k nadcházející soutěži Roman Kresta. "Pojedeme stejnou specifikaci jako v Krumlově, bez zásadních změn. Nicméně vše jsme podřídili znovu maximální snaze uspět."



"Rádi bychom zopakovali výkon z Krumlova, ale bude to znovu velký boj o desetiny s našimi největšími soupeři," říká před soutěží Petr Gross. "Hustopečská soutěž má svá specifika a osobně jsem rád, že se umoudřilo počasí, protože pokud by mělo pršet myslím, že by tratě byly asi hodně rozbité a plné nečistot. Takto bude soutěž dle mého názoru příjemnější jak pro posádky, tak i pro pořadatele a diváky," dodává. Tým absolvoval v úterý krátký funkční test a plánuje také účast na oficiálním shakedownu.

"Rádi bychom pozdravili všechny fanoušky a pozvali je na soutěž do Hustopečí. Předpověď počasí je příznivá a čeká nás tak snad pěkný soutěžní víkend," uzavírají Roman s Petrem povídání před soutěží.

VI. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče startuje v pátek 11. 6. v 16 hodin v Hustopečích na Dukelském náměstí, v cíli je první vůz očekáván na stejném místě v sobotu 12. 6. v 16:21 hodin.

Vytisknout

Diskuze: Mogul Racing Team připraven na Rally Hustopeče

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Český Krumlov (CZE)

Citroën Racing Trophy CZ zavítá do Hustopečí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud