Mogul Racing Team připraven na Rally Hustopeče

iAdam, 10. června 2010, 20:12 Google+

Přesně v polovině letošního termínového kalendáře seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, se nachází VI. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče, která je letošním čtvrtým podnikem MMČR. Na startovní rampu jihomoravského klání se postaví se startovním číslem 3 v barvách Mogul Racing Teamu také obhájci loňského vítězství Roman Kresta a Petr Gross.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally český krumlov

rally český krumlov | foto: www.rallyzone.cz | Vodsloň, Tomáš

Sdílejte článek

Romanovi s Petrem se podařilo na předchozí soutěži v Českém Krumlově zvítězit a připsat tak na své konto důležité body v boji o obhajobu mistrovských titulů z posledních dvou sezón. Nyní se však již luhačovicko - boleslavská dvojice musí soustředit na nadcházející podnik.

"Hustopeče jsou pro nás dalším velmi důležitým závodem. Auto jsme po Krumlově kompletně překontrolovali a připravili, jako na každý jiný podnik," uvádí k nadcházející soutěži Roman Kresta. "Pojedeme stejnou specifikaci jako v Krumlově, bez zásadních změn. Nicméně vše jsme podřídili znovu maximální snaze uspět."



"Rádi bychom zopakovali výkon z Krumlova, ale bude to znovu velký boj o desetiny s našimi největšími soupeři," říká před soutěží Petr Gross. "Hustopečská soutěž má svá specifika a osobně jsem rád, že se umoudřilo počasí, protože pokud by mělo pršet myslím, že by tratě byly asi hodně rozbité a plné nečistot. Takto bude soutěž dle mého názoru příjemnější jak pro posádky, tak i pro pořadatele a diváky," dodává. Tým absolvoval v úterý krátký funkční test a plánuje také účast na oficiálním shakedownu.

"Rádi bychom pozdravili všechny fanoušky a pozvali je na soutěž do Hustopečí. Předpověď počasí je příznivá a čeká nás tak snad pěkný soutěžní víkend," uzavírají Roman s Petrem povídání před soutěží.

VI. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče startuje v pátek 11. 6. v 16 hodin v Hustopečích na Dukelském náměstí, v cíli je první vůz očekáván na stejném místě v sobotu 12. 6. v 16:21 hodin.

Vytisknout

Diskuze: Mogul Racing Team připraven na Rally Hustopeče

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Rally Český Krumlov (CZE)

Citroën Racing Trophy CZ zavítá do Hustopečí

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud