Zimní Barumka je tady!

Jana Dušková, 4. prosince 2015, 20:21 Google+

Nelekejte se, nechystá se přesun nejslavnější české soutěže do podzimních či zimních měsíců.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Urban, Tomáš - Dušek, Jan / GPD RallyCup Kopřivnice IV.

Urban, Tomáš - Dušek, Jan / GPD RallyCup Kopřivnice IV. | foto: Lukáš Staněk, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Avšak těmito slovy se dá popsat nasazení týmu Tomáše Urbana. V následujících dnech je čekají aktivity srovnatelné se zápřahem jako na Barumce. Tomáš se s „Fanušem“ (Favorit 135L) přihlásil na Mikuláš Rally Zaremba ve Slušovicích, kde vedle něj usedne nová akvizice – Eva Žaludková. V neděli pak odstartuje do závodu GPD RallyCupu na polygonu Tatry v Kopřivnici, kde vedle něj usedne již tradiční navigátor „z Kopru“ Jan Dušek.

Před nabitým závodním víkendem provedl Tomáš několik zásadních úprav na autě. Jakých, to však sdělit zatím nechce. „Nechte se překvapit. To podstatné uvidíte zítra ve Slušovicích. Prozradím jen, že výkon je více než dostatečný a stabilita také“, naznačuje tajemně Tomáš. „Teď máme za sebou administrativní přejímky, ještě zapracujeme na autě, aby bylo vše na ráno připravené. Auto se dodělávalo v poslední době dost intenzivně, ale pořád je co vylepšovat. Věřím, že to zítra vše bude v pořádku a závod si s Evou užijeme“, dodává jezdec.

„Já k autu také nic neřeknu, vše se odhalí zítra. Tenhle víkend je takový vrchol letošní sezony a hlavně se těšíme na to, jak se autu po úpravě bude dařit. Já si v sobotu obleču fotovestu, ale v neděli už mě čeká závodní overal. V GPD v Kopřivnici se jede o dvojnásobné body a rádi bychom potrápili konkurenci. Minulou neděli jsme již lehce testovali a jsme velmi spokojeni. Bude to náročný víkend, ale pořádný závěr sezony prostě za to vypětí stojí“, dodává Honza.

„Zveme tímto naše fanoušky v sobotu do Slušovic a v neděli do Kopřivnice. Připraveny jsou pro vás podpisové karty, k dostání bude i rally kalendář na rok 2016. Rádi vás uvidíme a těšíme se na vaši podporu u tratí obou víkendových závodů“, dodávají oba.

V sobotu odstartuje první vůz do slušovické rychlostní zkoušky v 11:38, cíl je plánován 20 minut po patnácté hodině. Tomáš s Evou budou mít startovní číslo 74. V neděli na polygonu Tatry vyrazí na start Tomáš s Honzou krátce po půl desáté.   

 

Vytisknout

Diskuze: Zimní Barumka je tady!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Pražský Rallysprint (CZE)

RUFA SPORT a Tomáš Kostka na Mikuláš Rally

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud