Tým RallyZone na prahu nové sezony

PR RallyZone.cz, 14. dubna 2016, 19:48 Google+

Na start Rocksteel – 35. Valašské rally se postaví i posádka RallyZone.cz ve složení Tomáš Urban – Jan Dušek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Valašská Rally (CZE)

Valašská Rally (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Tato dvojice uzavřela loňskou sezonu předčasně, když Tomáš odstupoval společně s Evou Žaludkovou na Mikulášské rally ve Slušovicích pro poruchu elektriky. I přes snahu celého týmu se nepodařilo „Fanuša“ dát do pojízdného stavu a tak posádka ukončila sezonu ještě před plánovaným mikulášským GPD RallyCupem. Přes zimní pauzu se však podařilo vůz opravit a přichystat na letošní sezonu v Rallysprintové sérii, ve které na navigátorské sedadlo usedne Honza Dušek. Jejich prvním společným startem v tomto seriálu bude již tento víkend Rocksteel – 35. Valašská Rally 2016. 

Tomáš Urban: "Přes zimu proběhlo doladění vozidla po odstoupení na Mikuláš Rally a hlavní změna nastala na sedadle spolujezdce. Jsem moc rád, že jsem Honzu „ukecal“.  Tratě Valašské rally jsou mi velmi známé. Je to domácí podnik, se spoustou známých a kamarádů, kteří se přijdou podívat. Je to trošku svazující, ale hlavu si z toho zatím nedělám. Přál bych si, aby nepršelo. Konkurence ve třídě je obrovská. Hlavní bude dojet a užít si to. A pokud někoho porazíme, tak to bude jen a jen úspěch".

Jan Dušek: "Jsem rád, že mi Tomáš dal možnost usednout v letošní sezoně vedle něj, nejen v RallyCupu, ale také v RSS. Na přípravu nebylo moc času, licence a veškeré náležitosti se vyřizovaly na poslední chvíli, ale vše se naštěstí podařilo stihnout, doslova za minutu dvanáct. Jsem velmi rád, že moje premiéra mezi „velkými kluky“ se odehraje právě na Valašce. Tuhle soutěž mám jako svou srdeční záležitost. V žilách mi koluje trocha valašské krve po předcích, Valašku jsem navštívil, vedle Barumky, asi nejvícekrát, byla to má první divácká rally a také jsem na ní poprvé vyzkoušel focení závodů, kterému jsem od té doby propadl. Nedokážu si tedy představit lepší premiéru nikde jinde, než právě ve Valmezu. Také mě těší, že mé fotografie z dřívějších ročníků se použily právě na propagaci tohoto podniku. Tratě jsou nám známé z předchozích let, když jsme je obráželi s fotoaparáty, polygon v Kopřivnici je nám také dost známý z působení v RallyCupu. Takže nezbývá, než se soustředit a v pohodě dojet. A snad neudělám ostudu :-)"

Posádka s číslem 104 odstartuje v pátek ve 20:36 do závodu z rampy na náměstí ve Valašském Meziříčí. V sobotu vyrazí na tratě okolo půl jedenácté. Čeká je přes 70 závodních kilometrů na 4 rychlostních zkouškách, kdy se každá jede dvakrát. Tímto zveme všechny jejich fanoušky, aby kluky přišli navštívit na některou z rychlostních zkoušek a podpořili je!

 

Vytisknout

Diskuze: Tým RallyZone na prahu nové sezony

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Valašská Rally (CZE)

Pořadatel Valašky vydal almanach o historii soutěže

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud