Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží!

Aleš Holakovský, 13. června 2017, 19:37 Google+

Již jen několik dní zbývá do uzávěrky přihlášek ke startu na 44. Rally Bohemia, Rally Bohemia Historic a Rally Bohemia Legend. Datem uzávěrky přihlášek je pátek 16. června.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Bohemia (CZE)

Rally Bohemia (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Letos poprvé si budou moci vyzkoušet horské rychlostní zkoušky Rally Bohemia plné prudkých zatáček a serpentin, které nabízejí jedny z nejnižších rychlostních průměrů v ČR, také majitelé automobilů národních tříd 14 - 18. Přihlásit se lze primárně editovatelnou elektronickou přihláškou na webu soutěže. Až do termínu uzávěrky mohou elektronicky přihlášení soutěžící měnit a doplňovat své údaje, zvláště pak doplňovat oskenované dokumenty potřebné k účasti, což urychlí průběh administrativní přejímky. Pořadatel také všem posádkám doporučuje vyplnění údajů do Technické karty a bezpečnostní výbavy posádky. Tyto údaje se následně vytisknou na Technickou kartu a posádky je již nebudou muset vypisovat ručně. Termín uzávěrky pro objednávku zvláštních přání v servisním parkovišti je až do 22. června.

Na Rally Bohemia je tradičně očekáván start rozšířené špičky českého rallyového šampionátu jak v absolutním pořadí, tak v jednotlivých kategoriích. Přihlášeni jsou již všichni medailisté posledních dvou ročníků v čele s již šestinásobným vítězem Rally Bohemia Janem Kopeckým, který bude se svým spolujezdcem Pavlem Dreslerem usilovat o páté vítězství v řadě a zároveň osmé vítězství v řadě za sebou pro tovární tým ŠKODA Motorsport. Loni i předloni druzí Václav Pech s Petrem Uhlem se letos na “Bohemce” představí s Fordem Fiesta R5, čili půjde o třetí značku automobilu ve třech letech. Třetí místo z loňského roku budou mít šanci obhájit Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou. Zkomplikovat jim to ale budou chtít, kromě řady jiných, například předloni třetí Štěpán Vojtěch s Michalem Ernstem, kteří si ani do třetice nechtějí nechat ujít svůj příležitostný start na Rally Bohemia. Počet stále atraktivních vozů WRC tak aktuálně rozšířili na tři. Přihlášena je už i špička MČR v rally historických automobilů a také účastníci Rally Bohemia Legend. Největší počet přihlášek se dá jako obvykle očekávat v posledních dnech před jejich uzávěrkou.

Průběžný on-line seznam již přihlášených posádek můžete sledovat na oficiálním webu soutěže www.rallybohemia.cz v sekci Dokumenty. Zde naleznete přihlášené posádky do MČR v rally, do MČR v rally historických automobilů i do exhibiční Rally Legend. V pátek 16. června budou na oficiálních internetových stránkách soutěže zveřejněny taktéž mapy rychlostních zkoušek.

První posádky odstartují do 44. Rally Bohemia ze Staroměstského náměstí v Mladé Boleslavi v sobotu 1. července ve 14 hodin. Čeká je 150 „ostrých“ kilometrů rozdělených do jedenácti rychlostních zkoušek na šesti rozmanitých úsecích. Organizátoři Rally Bohemia Vás srdečně zvou k návštěvě soutěže.

Vytisknout

Diskuze: Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

RallyCup Kopřivnice - červen

Kopřivnické vodní hrátky ovládli Tlusťák, Podešva, Puzoň a Peřina

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud