Ostberg je se svým výkonem spokojený

iM2, 7. března 2011, 19:03 Google+

Mads Ostberg popisuje svoje vystoupení na právě odjeté rally v Mexiku jako "perfektní výsledek", ačkoliv se mu nepodařilo zopakovat pódiové umístění z únorové Rally Sweden.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ostberg, Mads

Ostberg, Mads | foto: www.madsostberg.no

Sdílejte článek

Ostberg v soutěži, která se jela v okolí města Leon, dojel se svým Fordem Fiesta RS WRC týmu M-Sport Stobart na pátém místě. V průběžném pořadí tak klesl ze druhého na čtvrté místo. Nicméně 22letý Nor řekl, že je rád, že se mu podařilo dokončit všech 22 zkoušek soutěže, které se zúčastnil poprvé.

"Tento výsledek je lepší, než jsem čekal. Byla to pro mě perfektní soutěž. Odjel jsem všechny zkoušky a získal nějaké body. OK nějaká místa jsme získali, protože jezdci před námi měli problémy, ale my jsme ztratili dost času pátečním defektem. Nebýt toho, tak jsme mohli získat lepší výsledek. Jeli jsme docela chytře a neudělali jsme žádnou chybu," říká mladík.

"Nemůžete očekávat, že přijedete na soutěž jako je tato a získáte TOP výsledek. Charakter cest se často měnil a bylo zde hodně rozdílných povrchů. Vše je to o učení, kde můžete zatlačit a jak jet za těchto podmínek."

"Přijeli jsme sem získat zkušenosti z každé zkoušky, zlepšit rozpist a naučit se toho co nejvíce pro budoucí roky. Opravdu jsme nečekali, že bychom tuto soutěž mohli zakončit na takovém místě, jsme velmi šťastní." Ohledně Rally Portugal, která se jede od 24. do 27. března, řekl Ostberg toto: "Budu mít dobrou startovní pozici a tu soutěž znám docela dobře. Užiji si to a snad budu moci zabojovat o lepší pozici."

Vytisknout

Diskuze: Ostberg je se svým výkonem spokojený

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez láká téměř stovku posádek

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

reklama

Doporučujeme

Al-Attiyah, Nasser - Bernacchini, Giovanni

Al-Attiyah byl vyloučen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud