Solberg: Na trati jsou obrovské kameny

iM2, 1. března 2008, 08:44 Google+

OHLASY JEZDCŮ PO PRVNÍ ETAPĚ; Přinášíme slova těch nejlepších bojovníků s nástrahami poměrně rozbitých tratí v Mexiku. Dost jezdců si ztěžuje na velké balvany přímo na tratích RZ.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally México (MEX)

Rally México (MEX) | foto: www.rallymexico.com

Sdílejte článek

Jari-Matti Latvala
Nechci myslet na to, že zítra budu všem čistit trať. Chtěl jsem pouze jet a užívat si tu jízdu, to byla hlavní myšlenka. Koncentroval jsme se na 100% na řízení vozu a sledoval výsledky. Na čistění trati jsem opravdu nemyslel. Auto jelo báječně a bylo velmi lehce ovladatelné. Měli jsme dobrý test ve Francii, kde jsme našli dobré nastavení vozu.

Sebastien Loeb
Opravdu nemohu jet rychleji. Věřte mi, že jsem se ráno snažil maximálně tlačit na “pilu“, ale už s tím nemůžu víc udělat. Myslím, že jsem odjel dobré rychlostní zkoušky bez chyb. Snažil jsem se jet všude rychle, ale výsledek tomu neodpovídá.

Chris Atkinson
Kdyby se vůz ovládal snáž, tak jsme mohli být ještě o něco rychlejší. Celkově to byl ale dobrý den. Předním pravým kolem jsme trefili při jízdě na šestý rychlostní stupeň velký kámen. Bylo velká rána. Kdybych ho byl býval trefil spodním krytem motoru, tak jsme mohli havarovat a poškodit vůz. Ale já ho trefil kolem, to vydrželo a zůstalo nepoškozeno. To vůbec nechápu, protože ten kámen hodně vystupoval ze země. Takže to svědčí o dobré práci Pirelli.

Petter Solberg
Dvakrát jsem byl mimo trať. Kameny na trati jsou obrovské. Dvakrát jsem musel sjet z trati, jinak bych mohl poničit vůz. Ztratili jsme hodně času, ale bylo lepší opatrně sjet z trati, než zničit vůz o velký kámen.

Mikko Hirvonen
Není to zrovna nejlepší, když vás poráží mladší kolega. Ale nemyslím si, že by to bylo startovní pozicí. Jede velice dobře. Podobný odstup jako je mezi mnou a Loebem jsem čekal, ale Jari je dál než jsem očekával. Musím jet rychleji zítra. Dnešní rychlost byla asi taková, jakou jsem před soutěží očekával. Bylo to často velice těžké při dobřzďování, a klouzalo to. Naopak na výjezdech jsem často ztrácel trakci.
Vytisknout

Diskuze: Solberg: Na trati jsou obrovské kameny

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally México (MEX)

Rally Mexico: Latvala nedal nikomu šanci

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud