Spolupráce Romana Kresty a BPA skončila

BPA, 7. ledna 2009, 13:29 Google+

tyřletá spolupráce mezi Romanem Krestou a společností BPA sport marketing, potažmo manažerem Antonínem Charouzem, je u konce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kresta, Roman - Gross, Petr

Kresta, Roman - Gross, Petr | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Obě strany se dohodly na rozvázání smluvního vztahu. Vrcholem společného působení v rally bylo bezesporu Romanovo angažmá v továrním týmu Ford v MS 2005, které zakončil jako osmý muž světa. Ve znamení úspěchu byla i poslední, loňská sezona. Roman s Petrem Grossem získali s Mitsubishi Lancer Evo IX z dílen Charouz Racing Systemu tituly mezinárodních mistrů republiky.

Charouz Racing System, jehož vedení převzal Josef Semerád, bude i nadále působit na české i mezinárodní scéně automobilových soutěží. Jako už mnoho úspěšných let s několikanásobným šampionem MMČR Václavem Pechem a zároveň i s novým velkým talentem – Martinem Semerádem. Mladík si díky vítězství v klání Pirelli Stars Drivers Shoot Out zajistil start v šesti rally MS Produkčních vozů 2009.

 
Antonín Charouz: „Na rozvázání smlouvy jsme se s Romanem dohodli. Naše spolupráce skončila i proto, že v posledních letech to bylo především o jeho soupeření s Václavem Pechem, přičemž oba používali naše vozy z Charouz Racing Systemu. To samozřejmě nebylo vůbec ideální. S Václavem Pechem spolupracujeme již řadu let a budeme v tom i nadále pokračovat. Martin Semerád během loňského sezony ukázal svůj nesporný talent, takže pro jeho uplatnění jsme vytvořili odpovídající podmínky.“

Roman Kresta: „Spolupráci se společností BPA sport marketing a s Antonínem Charouzem jsme ukončili po vzájemné dohodě. Panu Charouzovi a lidem z firmy děkuji za čtyřletou spolupráci.“

 

Vytisknout

Diskuze: Spolupráce Romana Kresty a BPA skončila

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Škoda Motorsport

Seznam přihlášených na Monte, samozřejmě se Škodou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud