Druhý MOTORMIX roku 2011 : Janner, Afrika i Dakar

Pavel Jelínek, 23. ledna 2011, 14:03 Google+

Ve druhém letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín – od zimní rallye přes okruhy a motokross pod Dakar. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu již je na internetu na známé adrese www.tvmotormix.cz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Dakar

Rally Dakar | foto: Ginaf Rally Power

Sdílejte článek

Podíváme se na rakouskou Janner rallye, jíž se zúčastnila i řada českých posádek. Cíl Dakaru 2011 většina  českých posádek přes slibně rozjetý závod bohužel neviděla, ale tři stroje s českou vlaječkou nakonec zdárně dojely. Zato Tomáš Tomeček na Africa Eco Race uspěl a dojel až do skutečného Dakaru, navíc jako zlatý – a navíc i s nálepkami Motormixu na své Tatře. Další zajímavostí nahlédneme do světa okruhů a to informací, že okruhový Octavia cup se letos pojede společně s novým  Renault Clio cupem, což slibuje přece jen plnější startovní pole. Český motokross má naopak po odchodu dvou nejvýznamnějších sponzorů poměrně značný problém, i když nakonec je už znám kalendář a snad se i letos tento šampionát pojede. Zmíníme se také o 24 hodinovce v Dubaji, kde český tým dojel druhý. A na závěr ještě příběh, jako z Kocourkova: V Brně byla rozhodnutím soudu zastavena stavba téměř dokončených tunelů Dobrovského za šest miliard, na jejichž zprovoznění čekají desetitisíce motoristů,“ zakončil výčet příspěvků šéf Motormixu Pavel Jelínek.

A připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který zůstává ještě dva týdny do další premiéry ke stažení na internetu: „V pořadu se vracíme k nečekaně sněhové tečce za sezónou, kterou v Česku udělal tradičně šestnáctý Pražský rallyesprint. Zmíníme také, že v letošním evropském šampionátu trucků chce stáj MKR do svého třetího vozu nasadit českého jezdce a že se pečlivě na sezónu chystá také stáj Buggyra. S příchodem nového roku odstartoval Dakar 2011, o kterém se rovněž zmíníme. Dále jsme připravili také několik rozhovorů s českými vrchaři, včetně Davida Komárka, který do nové sezóny vyrazí se zcela novým vozem – prototypem Norma M20 F s třílitrovým motorem. Motormix pak zakončujeme pozvánkou na brněnský freestylový závod do Brna, kam by měl již začátkem února přijet skákat i čerstvý mistr světa - Ostravák Libor Podmol, i informací o tom, že evropský trucktrial se letos pojede také u nás. Diváci si pak mohou i  zasoutěžit o pěkný nástěnný kalendář partnerského týmu CP motorsport.,“ připomíná šéfredaktor Pavel Jelínek.

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Nově se nyní vysílá v části Kuřimi.

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz , kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k  dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností  posunování atd.

Vytisknout

Diskuze: Druhý MOTORMIX roku 2011 : Janner, Afrika i Dakar

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Ogier, Sebastien - Ingrassia, Julien

Citroën nerozhodl, který ze Sébastienů bude jednička

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud