MOTORMIX č.4. : Tomeček o Africe, Juřička o motokrosu, Vršecký odhalí druhé jezdce

Pavel Jelínek, 24. února 2011, 18:25 Google+

Ve čtvrtém letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín a diváci se dozví i hned několik horkých novinek. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Dakar

Rally Dakar | foto: www.czechdakar.cz

Sdílejte článek

Po pěti závodech, které se neuskutečnily, se konečně jel motoskiering v Kostelci nad Orlicí a poté  i další závody. Pak se ze sněhu přesuneme pro změnu do horkého písku do Afriky a přineseme rozhovor s Tomášem Tomečkem, vítězem nedávné Africa Eco Race mezi trucky. Pak se opět vrátíme do jedné stopy -  český motokros měl sice problém, ale již zná kalendář na nadcházející sezónu, který obsahuje dokonce osm  dílů, jak v rozhovoru prozradí Jan Juřička.  David Vršecký  zase odhalí jméno druhého jezdce Buggyry pro letošní sezónu, jímž bude Brit Levett. Dále fandy  pozveme na Valašskou rallye a posádky do Hustopeč, kde závodníkům připravili velké slevy.

Krátce se podíváme také na závod FMX v Brně, jemuž kraloval mistr světa Libor Podmol, a pak následuje další horká novinka. Třebíčský Martin Hudec prozradí, že by chtěl s Jardou Pešlem, zkušeným „offrouďákem“ startovat již na příštím Dakaru 2012 s Pajerem. Představujeme také letošní okruhový kalendář. Na závěr si pak diváci mohou zasoutěžit o  pěkné DVD z Afrika Eco Race 2011,“
vypočítává obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.

Připomenout můžeme také obsah předchozího dílu, který zůstává ještě dva týdny do další premiéry ke stažení na internetu „Ještě   jednou se vracíme k nedávné rakouské Janner rallye a v druhém  příspěvku představíme zcela novou techniku vrchaře Davida Komárka, který přestupuje do rychlé placky Norma, tedy do vozu, s jakým ještě ve své bohaté  kariéře nezávodil. Závodní tým Buggyra zase na letošní sezónu připravuje opět dva vozy a představíme i letošní kalendář české rallye. Okruhoví závodníci Petr Kačírek a Dan Suchý zase vyzkoušeli společně rallye a krátce nám o tomto přestupu a své  loňské sezóně popovídají. Na závěr pořadu zavítáme  na věhlasné Rallye Monte Carlo, které opět bylo velmi náročné především na správnou volbu pneumatik,“ připomíná výčet příspěvků z minulého dílu šéf Motormixu.

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, na severu Čech ve Štětí, či nově v části Kuřimi.

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz , kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k  dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností  posunování atd. Stačí kliknout  pravou   myší uložit jako ….

Vytisknout

Diskuze: MOTORMIX č.4. : Tomeček o Africe, Juřička o motokrosu, Vršecký odhalí druhé jezdce

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Sandell, Patrik

Navigátor Sandella: V IRC pojedeme o vítězství

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud