Oficiální program Valašské rally v prodeji!

Roman Ordelt, 2. dubna 2014, 20:11 Google+

Pořadatel Valašské rally AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín vydal při příležitosti letošního třiatřicátého ročníku této populární soutěže čtyřicetistránkový oficiální program, který si zakoupíte na čerpacích stanicích pohonných hmot ve Valašském Meziříčí a v okolí rally.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally valašská

rally valašská | foto: Tomáš Brázdil, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Letošní valaška se uskuteční v termínu 4. – 5. dubna a otevírá sedmidílný seriál Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally 2014, dále se započítává do Mistrovství České republiky v rally historických automobilů a vsetínský pořadatel vypsal rovněž Pohár pořadatele.

Záštitu nad letošním ročníkem valašky převzali Jan Hamáček - předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, MVDr. Stanislav Mišák – hejtman Zlínského kraje a Mgr. Petr Kořenek – poslanec Parlamentu České republiky. Proslovy a zdravice těchto představitelů si přečtete v úvodu tištěného programu. Nechybí ani časový program rally, důležitá místa, složení organizačního výboru, delegovaní činovníci, ředitelství rally a označení vozidel. Bezpečnosti při sledování rally je věnována celá strana. Pořadatelé důrazně žádají diváky, aby uposlechli všech pokynů a dbali na bezpečnost při sledování rally. Svým bezproblémovým chováním podél tratí rychlostních zkoušek přispějete k úspěšnému i hladkému průběhu samotného rallysprintu.

Fanoušek rallysportu najde v oficiálním programu nejen základní fakta o rally, ale především časový harmonogram, přehledné mapy rychlostních zkoušek s názvy Hukvaldy, Puntík a Přehrada, podrobný popis tří úseků rychlostních zkoušek a vytipovaná divácká místa včetně snímků z ptačí perspektivity.

V programu si dále přečtete ohlédnutí za loňským ročníkem v článku s názvem Vyhrál Martin Vlček na fabii WRC, regulaci diváků na rychlostních zkouškách a obsáhlý materiál o úspěšné kariéře automobilového soutěžního jezdce a motokáristy Jiřího Sedláře, která byla ukončena tragickou nehodou před pětadvacety lety. Právě letošní ročník valašky se jede jako Memoriál Jiřího Sedláře, pořadatelé plánují v sobotu 5. dubna pietní akt u pomníku této rallyové legendy. V programu, který zakoupíte za padesát korun, najdete i vložený seznam přihlášených posádek, který čítá celkem 117 soutěžících z pěti evropských států. Letošní ročník Valašské rally slibuje hodnotný motoristický podnik a kvalitní divácký zážitek.



Prodejní místa oficiálního programu Valašské rally 2014
ČS PHM SHELL Valašské Meziříčí
ČS PHM BENZINA „u skláren“ Valašské Meziříčí
ČS PHM LIMITOO Bystřička
ČS PHM Autoservis Vsetín – Bobrky
ČS PHM BENZINA Vsetín – Ohrada
ČS PMH BENZINA Slušovice
ČS PHM AGIP Zlín – Prštné
ČS PHM LXM Nový Jičín (u nájezdu na rychlostní komunikaci R48 /E462/ ve směru na Frýdek–Místek a Ostravu)
ČS PHM AB Oil Příbor (na Místecké ulici před křižovatkou na Hukvaldy)
ČS PHM ÖMV Kopřivnice

 
Vytisknout

Diskuze: Oficiální program Valašské rally v prodeji!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally valašská

Loňský ročník Valašské rally vyhrál Martin Vlček na fabii WRC

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud