Informace a poděkování pro diváky barumky

Roman Ordelt, 1. srpna 2016, 17:23 Google+

Barum Czech Rally Zlín je jedním z největších motoristických podniků v České republice a každoročně ji navštěvují davy motoristických fanoušků z celé Evropy. Díky spojení s FIA Mistrovstvím Evropy v rally není jednoduché na podobně rozsáhlý podnik najít finance. Proto pořadatelé barumky vybírají vstupné na rychlostních zkouškách. Diváci jsou jedním z významných partnerů pro pořadatele, za což jim velmi děkujeme. Tato finanční částka ze vstupného tvoří důležitou položku v rozpočtu barumky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Lukáš Staněk, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Organizátoři zlínské rally podobně jako řada světových motoristických podniků přistupují i v letošním roce k výběru vstupu na rychlostních zkouškách a dalších místech. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky. Výběr vstupu bude organizován v areálu servisní zóny v Otrokovicích, kvalifikační RZ i shakedownu mezi Komárovem a Pohořelicemi i všech rychlostních zkouškách s výjimkou divácké Super RZ v ulicích Zlína (zde bude vybírán vstup pouze ve VIP zóně). Vedle páteční divácké noční erzety v ulicích krajského města nebude vybíráno vstupné na slavnostní start a cíl soutěže na zlínském náměstí před radnicí.

 

VSTUPNÉ:

Visačky a vstupenky opravňují jejich držitele ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky – a to na technickou přejímku, na jednotlivé rychlostní zkoušky a umožňují přístup do servisu v otrokovickém areálu Continental Barum s.r.o. Tam letos opět proběhne rovněž technická přejímka naplánovaná na čtvrtek 25. srpna.

Pro zájemce jsou připraveny dva druhy vstupenek. Cena lístku pro JEDNORÁZOVÝ VSTUP na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny bude 100 Kč. K těmto lístkům budou v diváckých místech a parkovacích lokalitách vydávány ještě informační letáky. Jednorázové lístky budou k dostání na přístupových místech k RZ a jsou určeny zejména pro ty, kteří během rally navštíví dvě až tři rychlostní zkoušky. Dále jsou k dispozici visačky (permanentky) VOLNÝ VSTUP v ceně 330 Kč, které platí po dobu čtyř dní a diváci se díky nim mohou dostat do všech následujících diváckých prostorů:

  • Čtvrtek 25. srpna: technická přejímka (Otrokovice, areál Continental Barum s.r.o.)
  • Pátek 26. srpna: kvalifikační RZ, shakedown (Pohořelice), servisní zóna Otrokovice
  • Sobota 27. srpna: RZ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, servisní zóna Otrokovice
  • Neděle 28. srpna: RZ 10, 11, 12, 13, 14, 15, servisní zóna Otrokovice

Při pořízení visačky v ceně 330 Kč diváci nejenže ušetří, ale rovněž zrychlí přístup k rychlostní zkoušce, protože nebudou muset čekat u výběrčí služby na zaplacení. Visačky budou v prodeji na čerpacích stanicích v okolí trati rally od úterý 16. srpna, kompletní seznam prodejních míst bude k dispozici na oficiální internetové stránce www.czechrally.com. Diváci mají možnost pořídit si permanentky za zvýhodněnou cenu 300 Kč stále v předprodeji na e-shopu www.visitrally.cz nebo přes stránky www.czechrally.com v sekci e-shop.

VSTUP ZDARMA: děti do 10 let v doprovodu rodičů, zdravotně postižení.

 

Vytisknout

Diskuze: Informace a poděkování pro diváky barumky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Pačejov (CZE)

Jerzy Tomaszczyk – v Česku jsou nejlepší soutěže

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud