Jubilejní X. ročník želechovické rally-besedy se blíží!

Aleš Holakovský, 19. ledna 2017, 17:29 Google+

Již podesáté letos připravuje Rally Klub Paseky o.s. ve spolupráci s dlouholetým partnerem AK Rallysport Brno o.s. oblíbenou Besedu se závodníky rally.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
beseda se zavodniky rally

beseda se zavodniky rally | foto: Petrů, Josef

Sdílejte článek

Tradiční předsezónní setkání příznivců a fanoušků rally s vybranými jezdci a spolujezdci se uskuteční v sobotu 11. února od 17 hodin. Jak upovídané bude toto desetileté dítě Rally Klubu Paseky se budete moci přijít podívat, stejně jako po celých předchozích deset let, do sokolovny v Želechovicích nad Dřevnicí v těsné blízkosti Zlína.

„Jsem rád, že již nyní můžeme uvést jména prvních zajímavých hostů, kteří přijali naše pozvání. Jsou to: Jan Černý, Petr Uhel, Martin Vlček, Jindřiška Žáková, závodící herec David Suchařípa. Jsme moc rádi, že po více letech budeme moci uvítat také rychlé „Evropany“ Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta, jejichž tým naši besedu podporuje z pozice hlavního partnera po většinu její existence. Přítomen bude i další domácí želechovický jezdec Ondřej Bisaha, který nám doveze čerstvé zážitky z právě probíhající Rallye Monte Carlo a zároveň zajistí 1. cenu v divácké tombole - svezení v jím řízeném voze Ford Fiesta R5“, oznamuje hlavní organizátor a „otec“ besedy, sám spolujezdec a jezdec rally Jaroslav Krajča.

„Když jsme v roce 2008 pořádali první ročník besedy, určitě jsme nikdo netušili, že to budeme pořádat i ročník desátý, a to prakticky v nezměněném složení. Vážíme si toho, že sokolovna je vždycky plná a že si prakticky od počátku našla své stálé publikum. Myslíme, že i letos se bude nač těšit a že oslava jubilea tedy bude důstojná. Jako vždy jsou zváni všichni, kteří se chtějí osobně setkat s našimi předními soutěžáky, dozvědět se zajímavosti z rallysportu a řádně se naladit na nastávající soutěžáckou sezonu,“ zvou členové pořádajícího Rally Klubu Paseky.

Osvědčený program besedy se nebude měnit ani při jubilejním ročníku. To znamená, že po vlastní besedě následuje autogramiáda, tombola, fotografování a oblíbená soutěž na rally-trenažeru ve složení vylosovaný fanoušek-host, a samozřejmě volná zábava při jídle i pití.

Další informace, včetně aktualizace „startovní listiny“ závodníků, Vám přineseme ještě ve zprávě v týdnu před konáním vlastní besedy. Událost „X. Beseda se závodníky rally“ můžete průběžně sledovat a sdílet také na Facebooku.

Místo konání akce: 4. května 48, Želechovice nad Dřevnicí, GPS: 49°13'1.535"N, 17°44'57.103"E

 

Vytisknout

Diskuze: Jubilejní X. ročník želechovické rally-besedy se blíží!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Nový vůz M-Sportu, připravený v dílnách pro Sébastiena Ogiera

Konstruktér Fordu Fiesta WRC: S příchodem Ogiera přišel i tlak

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud