Filip Mareš se chystá na žhavé Hustopeče

RallyZone.cz, 13. června 2019, 10:44 Google+

Nejen avizované horké počasí, ale také početná konkurence šestadvaceti „erpětek" v seznamu přihlášených čeká posádku ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMU na 15. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Český Krumlov (CZE)

Rally Český Krumlov (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Krásnou jihomoravskou soutěží, která startuje už tento pátek, vstupuje letošní Mistrovství ČR v rally do své druhé poloviny. Po třech domácích podnicích figuruje Filip Mareš se svým navigátorem Janem Hlouškem na průběžné druhé pozici absolutního pořadí a na výkony z předešlých soutěží by chtěl navázat i v Hustopečích. "V prvních třech podnicích mistrovství jsme stáli na podiu, pro jihomoravskou soutěž si proto neklademe jiné cíle. Jsme si ale dobře vědomi skutečnosti, že konkurence bude i přes neúčast továrního týmu ŠKODA velmi silná," řekl krátce před začátkem seznamovacích jízd Filip a pokračoval: „Celý tým udělal v přípravě maximum. Během testu jsme zkoušeli další věci, které by nás v Hustopečích mohly zrychlit. V autě se s Honzou cítíme skvěle a už se moc těšíme na samotný závod."

Agrotec Petronas Rally Hustopeče je mezi jezdci oblíbená nejen pro svou kompaktnost, ale i díky charakteru rychlostních zkoušek, které jsou v našich podmínkách ojedinělé. Díky termínu a teplému klimatu v okolí Pálavských vrchů ji tradičně doprovází horké letní počasí a podle předpovědi tomu v letošním ročníku nebude jinak. "Na úterním testu panovaly opravdu horké podmínky a stejné počasí nás nejspíše čeká i během závodu. S Filipem jsme si tak kromě auta a změn v nastavení, mohli ověřit také naší fyzickou připravenost. I v tomto ohledu jsme se snažili nic nepodcenit," uvedl jablonecký Honza Hloušek.

Patnáctý ročník Agrotec Petronas Rally Hustopeče startuje v pátek 14. června krátce před osmnáctou hodinou. Přijeďte podpořit posádku ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMU a sledovat souboje na krásných tratích mezi jihomoravskými vinicemi.

Zdroj: ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAM

Vytisknout

Diskuze: Filip Mareš se chystá na žhavé Hustopeče

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Rally Vyškov (CZE)

RI Okna Racing míří po Vyškově mezi hustopečské vinice

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud