KIT Racing láká na svezení v mistrovském Fordu

Jiří Hejtmánek, 10. února 2020, 16:16 Google+

Ve Zlíně proběhne tento týden benefiční hokejový zápas jezdců rally s názvem Rally Ice Tour. U této příležitosti se tým KIT Racing rozhodl pomoci pořadatelům a především pak hlavní postavě této akce – dvanáctileté hendikepované holčičce Karolínce Dejové z Kopřivnice.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Příbram (CZE)

Rally Příbram (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

„Je skvělé, že se i v dnešní době najde parta lidí, kteří chtějí pomáhat hendikepovaným. Proto i náš tým ke prospěchu dobré věci velmi rád pomůže,“ slibuje podporu této tradiční benefici týmový šéf KIT Racingu a zároveň úřadující mistr České republiky v rally historických vozidel Vlastimil Neumann. A jak se tým KIT Racing do této benefiční akce zapojí? „Kromě finančního příspěvku pro Karolínku jsme věnovali pořadatelům do dražby i svezení v našem mistrovském skvostu – Fordu Escort RS Cosworth při některém předsezónním testu. Doufám, že možnost tohoto zajímavého a bezpochyby i nezapomenutelného zážitku, osloví nejednoho z fandů rally, ale hlavně navýší i celkovou věnovanou částku pro malou Karolínku,“ věří v pozitivní myšlení fandů rally a v zájem o svezení v nádherném i stále rychlém voze Neumann.

Tým KIT Racing bude navíc aktivně přímo na ledě zastupovat spolujezdec Martin Hlavatý. „Už se nemůžu dočkat. Sice nejsem žádný velký hokejista, ale nějaké návyky z dob, kdy jsem se hokeji v mládežnických kategoriích věnoval aktivně, ve mně snad ještě zůstaly. Výsledek bude výjimečně až na druhém místě, takže takovou akci pro dobrou věc ve formě šou velmi rád podpořím,“ slíbil spolujezdec z mistrovského Fordu.

Pokud tedy máte zájem prožít nezapomenutelný zážitek z jízdy v plnokrevném „áčkovém“ speciálu a přispět tím na dobrou věc, přijďte v sobotu 15. února v 18.00 hodin na zimní stadion Luďka Čajky a zapojte se do dražby v rámci dvanáctého ročníku hokejové benefice Rally Ice Tour.

Vytisknout

Diskuze: KIT Racing láká na svezení v mistrovském Fordu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Traiva RallyCup - únor

Únorová Traiva RC v galerii Kuby Machálka

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud