FxPro Cyprus Rally: Ohlasy jezdců v cíli

Josef Janoušek, 15. března 2009, 19:50 Google+

Ohlasy jezdců po skončení závěrečné etapy Cyprus Rally.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally cyprus

rally cyprus | foto: Ford Motor Company

Sdílejte článek

Návratem do historie by se dal přirovnat právě skončený třetí podnik World Rally Championschip, jehož tři etapy se odehrály jak na asfaltu tak na šotolině stejně jako v minulosti. A jak se s touto změnou vyrovnali jezdci?

Sebastien Loeb:  "Je to neuvěřitelné padesáté vítězství v Mistrovství světa, je to naprosto úžasné být před tak velkými jmény minulosti, pěkné číslo, ale musíme myslet do budoucna na padesáté první vítězství,".

Mikko Hirvonen:  "Myslím, že jsme šanci na vítězství ztratili v pátek na asfaltu. Na šotolině jsme byli rychlí, jeli jsme na plno, ale bohužel to nestačilo. Uvidíme, jak to půjde v Portugalsku,".

Petter Solberg: "Po Norské Rally jsem byl spokojený, ale teď je to úžasné. Musím poděkovat mechanikům a celému týmu. Auto fungovalo skvěle, jsem šťastný,".

Dani Sordo: "O třetí místo jsme přišli v nejdelší zkoušce dnešní etapy, uprostřed jsme ztratili hodně času, ale jsem rád, že jsme získali body pro tým,".

Matthew Wilson: "Páté místo je skvělé, celý víkend jsme zajížděli dobré časy. Chtěl jsem jet rychleji, ale už to nešlo,".

Conrad Rautenbach: "Byl to strašně těžký víkend, dnes jsme přišli o Novikova a v závěru o Ogiera a tak jsem rád za body pro tým. Šesté místo je dobré,".

  Conrad Rautenbach Cyprus Rally

                             Conrad Rautenbach - Daniel Barritt Citroen C4 WRC


Martin Prokop: "Bylo těžké rozhodnout se pro tuto soutěž, ale dopadla pro nás sobře. V pátek jsme si vytvořili náskok a pak jsme si jen udržovali pozici. V sobotu na nás Michal hodně tlačil, vše jsme zvládli a je to krásné,"

Michal Kosciuszko: "Měli jsme smůlu první den na asfaltu. Na šotolině jsme jeli rovnocenně s Martinem. Je to pro nás dobrý začátek sezony, už se těším na další rally,".

Aaron Burkart: "Na Kypru jsme startovali podruhé, naposledy před třemi lety s Lancere, ale teď jsme dojeli do cíle. Škoda pátečních problémů, ztratili jsme mnoho času a rally pro nás skončila. Pak už jsem do cíle jel pomalu,".

Patrik Sandell: "Celou soutěž jsme jeli na maximum až na hranici na hranici možností auta. Před nejdelší zkouškou, která rozhodla jsme udělali nějaké úpravy na autě, zlepšila se trakce a auto bylo perfektní.Je to paráda vyhrát podruhé za sebou,".

Armindo Araujo: "Na dnešním prvním testu jsme zničili převodovku, kterou sice mechanici z části opravili, ale na nejdelším dnešním testu jsem musel jet pomalu. Patrik se tak dostal přede mne, ale to je rally, druhé místo je dobré,".  

Vytisknout

Diskuze: FxPro Cyprus Rally: Ohlasy jezdců v cíli

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Pantálek, Milan

Geminy Rally Team představil design vozu

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud