Vyjádření Ogiera, Latvaly, Mikkelsena a dalších k odchodu Volkswagenu z MS

iM2, 2. listopadu 2016, 21:53 Google+

Jezdci Volkswagenu reagují na ukončení programu v MS s velkým zarmoucením, zároveň však svému týmu děkují za skvělé roky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Pola příští rok na tratích světových soutěží neuvidíme

Pola příští rok na tratích světových soutěží neuvidíme | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Volkswagen svým rozhodnutím opustit WRC již po Rally Australia překvapil snad celý svět WRC - všichni tři tovární jezdci, kteří letos dokázali zvítězit v alespoň jedné soutěži MS, teď musí hledat místo pro příští rok. Všichni litují odchodu Volkswagenu ze scény.

"Je mi mého fantastického týmu velmi líto. Zažili jsme spolu čtyři velkolepé roky," napsal Sébastien Ogier na svůj twitter. "Děkuji za Vaši podporu a vášeň. Nebojte se, opět se uvidíme," slíbil dále fanouškům WRC úřadující světový šampion.

Také Jari-Matti Latvala lituje "velmi smutnou zprávu pro celý tým. Ale dobrodružství, které jsme spolu zažili, zůstane napořád v našich hlavách a srdcích. Děkuji za tyto čtyři roky," nechal se slyšet Fin na twitteru.

To Andreas Mikkelsen ještě vzhlíží ke své poslední soutěži s Pole R WRC. "Děkuji všem svým kamarádům u Volkswagenu. Je mi líto, že po této sezoně bude po všem. Ale předtím nás nechte ji ukončit vítězstvím na Rally Australia."

img-responsive

Volkswagen nebude chybět jen fanouškům, ale i konkurentům | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Také Michel Nandan, šéf týmu Hyundai Motorsport, vyjádřil svoje politování nad odchodem velkého rivala pro jeho tým. "Všichni u Hyundai jsou velmi smutní, že slyší, že Volkswagen na konci této sezony opustí WRC. Byl tvrdým protivníkem pro tým, který, jako my, přišel čerstvě do sportu, ale také velkým vzorem. V uplynulých třech letech jsme se snažili dosáhnout jejich úrovně a těšili jsme se na to, že v roce 2017 proti sobě pojedeme s novými auty. Jejich působivé výkony v minulých letech nás budou nadále motivovat," zakončil šéf Hyundai.

"Je škoda, že Volkswagen vystupuje z WRC. Těšili jsme se na skvělé souboje v roce 2017. Za celý tým je nám to líto," stojí v prohlášení Toyoty. A co na situaci říká Citroën"Z prohlášení Volkswagenu jsme smutní, protože jsme v příštích WRC sezonách doufali v tvrdé souboje. Nadále se ale soustředíme na náš cíl."

Vytisknout

Diskuze: Vyjádření Ogiera, Latvaly, Mikkelsena a dalších k odchodu Volkswagenu z MS

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Toyota Yaris WRC

Mäkinen chce pro Toyotu získat Ogiera a Latvalu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud