ČERVENÍ MRAVENCI rally team posílí český mistr

RallyZone.cz, 14. června 2017, 17:52 Google+

ČERVENÍ MRAVENCI rally team dnes oznámil jméno nového pilota, se kterým už tento víkend vstoupí do Mistrovství České republiky v rally. Je jím Martin Březík, mistr České republiky v rally ve třídě 3 z let 2014 a 2015 a vicemistr v této třídě z loňského roku. V českých barvách ČERVENÍ MRAVENCI rally teamu se představí už tento víkend na 13. ročníku AGROTEC PETRONAS SYNTIUM RALLY v Hustopečích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Hustopeče (CZE)

Rally Hustopeče (CZE) | foto: Archiv jezdce

Sdílejte článek

"Jsme nadšení, že se Martin rozhodl posílit náš tým,“ řekl manažer týmu Peter Hojnoš. “České mistrovství je na vysoké úrovni, čeští fanoušci rozumí motorsportu, baví se jím a jejich ohlas na naší práci je skvělý. Atmosféru, kterou jsme měli možnost zažít letos na Valašské rally, anebo před rokem v Hustopečích, bychom rádi přenesli i na slovenské automobilové závody.“

Martin Březík patří mezi nejúspěšnější a nejzkušenější aktivní české jezdce a na závodech patří vždy k hlavním favoritům na vítězství. V týmu doplní Richarda Pravdu jezdícího Mistrovství Slovenska v rally s talentovaným českým spolujezdcem Ondřejem Krajčou na Mitsubishi Lancer Evolution IX a posádku Peter Fedorčák - Ján Sopko jezdící Regionální rally pohár na vozidle BMW E30.

img-responsive

Rally Hustopeče (CZE) | foto: Archiv jezdce

“S Martinem budeme soutěžit v jedné třídě, takže závody dostanou nový náboj. Martin má oproti mně se svým autem podstatně více najezděných kilometrů a zkušeností. Navíc bude v domácím prostředí, tudíž bude mít v soutěži navrch, ale já věřím, že v Hustopečích Martina aspoň trošku potrápíme. Osobně budu Martinovi držet palce, aby dokázal obhájit loňské vítězství ve třídě,“ odpovídá Richard Pravda s úsměvem na otázku soupeření v týmu.

Pro Martina Březíka to bude na 13. ročníku AGROTEC PETRONAS SYNTIUM RALLY v Hustopečích velká premiéra v barvách ČERVENÍ MRAVENCI rally team-u, kdy představí i nový design svého auta. “Rozhodoval jsem se velmi krátce. Poprvé jsme se se zástupci týmu setkali před rokem a já od té doby pozorně sledoval progres týmu. Je neuvěřitelné, co se jim podařilo vybudovat v průběhu jediného roku a když jsem na jaře dostal nabídku stát se součástí týmu, tak jsem věděl, že do toho půjdu. Máme společné hodnoty, radost z tohoto krásného sportu a chceme se o ně podělit s rally fanoušky v Čechách i na Slovensku,“ vysvětluje své rozhodnutí Martin Březík.

Richard Pravda a Martin Březík zvou všechny příznivce motoristického sportu na 13. ročník AGROTEC PETRONAS SYNTIUM RALLY v Hustopečích, kde pro ně bude připravena fans zóna s možností nahlédnout do zákulisí rally závodů.

Oficiální stránka ČERVENÍ MRAVENCI rally teamu: www.cervenimravenci.cz 

Autor: Lorant Szabo

Vytisknout

Diskuze: ČERVENÍ MRAVENCI rally team posílí český mistr

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally Český Krumlov (CZE)

René Dohnal: Vrátíme se, jen nevíme kdy

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud